Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką grę FPS MP polecacie?

Mr.Cukier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Ostatnio nie mam w co grać, więc postanowiłem napisać tutaj. Szukam jakiejś fajnej gry fps, nie musi być darmowa, ważne, żeby działała na kompie poniżej oraz była na POZIOMIE :D Gdyby sprzęt nie ograniczał to pewnie zagrałbym w cod'a ghosts lub bf4, no ale na tym sprzęcie nie da rady. Zależy mi tylko na trybie wieloosobowym. Proszę, żeby tylko nie podawać cs'a :/

Z góry dziękuję za pomoc :)

PC:
intel core 2 duo e6400 @ 3,00ghz

hd7770 gigabyte 1gb gddr5

4gb ram

wd 1tb 

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Team Fortress 2 jak najbardziej polecam ;)

Komputer widzę że jest dobry,więc lajtowo odpali na wyższych ustawieniach.

/// Nie graj w Call of Duty Ghosts dla trybu osobowego bo w to nikt chyba nie gra ///

Opublikowano

Team Fortress 2 jak najbardziej polecam ;)

Komputer widzę że jest dobry,więc lajtowo odpali na wyższych ustawieniach.

/// Nie graj w Call of Duty Ghosts dla trybu osobowego bo w to nikt chyba nie gra ///

TS 2 raczej odpada. Nawet gdybym chciał zagrać w ghosts to nie da rady bo komputer nie pozwoli xD

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

TS 2 raczej odpada. Nawet gdybym chciał zagrać w ghosts to nie da rady bo komputer nie pozwoli xD

Pograj sobie w jakieś starsze cody typu MW1 czy BO2 a zmienisz zdanie ;] Ghosts to odgrzewane stare wersje.

A czemu TF2 odpada? ;P z*********e się gra.

Opublikowano

Pograj sobie w jakieś starsze cody typu MW1 czy BO2 a zmienisz zdanie ;] Ghosts to odgrzewane stare wersje.

A czemu TF2 odpada? ;P z*********e się gra.

Grałem we wszystkie części coda, grałbym w bo2, ale średnio przypadło mi do gustu. TF2 nie jest w moim stylu :/

Opublikowano

Bulletstorm

Grałem, dość fajna, ale szukam czegoś pod multi.

Opublikowano

Battlefield Bad Company 2

Według mnie najlepszy BF, do dzisiaj w niego gram.

Serwerów na multi też jest pod dostatkiem.

Opublikowano

Battlefield Bad Company 2

Według mnie najlepszy BF, do dzisiaj w niego gram.

Serwerów na multi też jest pod dostatkiem.

Niestety, ale ona również jest u mnie ograna :/ Tak samo jak bf3.

Opublikowano

CoD4. Masa modów, serwerów.

Pamiętam jak jeszcze grałem w coda 4, ale wymęczyłem ją do bólu :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...