Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oczekiwania od nowych serwerów CS:GO : Zarobek/Mod

Degusta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Jestem dość starym graczem Counter Strike w przeszłości miałem kilka w miarę dobrze działających serwerowni.  Jednak były to tylko i wyłącznie serwery CS 1.6.

Teraz potrzebuję waszej pomocy, ponieważ nie wiem jak w CS:GO połączyć przyjemne z pożytecznym  - czyli po prostu fajny serwer + fajny zarobek na nim. 
Kilka pytań, na które potrzebowałbym waszej odpowiedzi :

- Jeżeli miałbyś teraz zagrać na jakimś serwerze to jaki byłby to mod :
- Czy uważasz , że rezerwacje slotów są potrzebne i jeżeli tak czy warto za nie płacić jakąś niedużą kasę? :
- Na czym można zarobić tworząc serwery CS:GO / Z jaką formą zakupów tj. vip itp spotkaliście się na serwerach i co oferowały tzw. "Konta Premium / VIP" : 
- Jaki tickrate najbardziej Ci odpowiada? : 

- Czy lubisz gdy na serwerze pojawią się tzw. "roundsounds" (muzyka na końcu rundy):
- Czy lubisz dźwięki typu "Quake" 
- Czego oczekujesz na nowo-tworzących się serwerach?
- Czy admini są potrzebni?

Jeżeli moglibyście , krótkimi zdaniami - nawet TAK/NIE odpowiedzieć na zadane przeze mnie pytania, byłoby mi ogromnie miło. I osobiście taka prośba udzielajcie się jak najwięcej !

Dziękuję i pozdrawiam. 

MOBO:  GA-B85M-D3H | CPU: Intel Core i5 4460 3.2 GHz / Turbo 3.4 GHz | RAM: Geil Dragon 8 GB DDR3 CL11|
GPU:  Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GD5T | CPU cooling: be quiet! Pure Rock BK009 |SSD: SanDisk 128 GB SSD|
PSU:
Chieftec 600W
| Tower: Zalman Z3 +

Opublikowano

Jak chcesz zarobić to Cod Mod i klasy premium, ranga VIP, rezerwacja slotów

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Opublikowano

Jeżeli miałbyś teraz zagrać na jakimś serwerze to jaki byłby to mod : Surf/BH
- Czy uważasz , że rezerwacje slotów są potrzebne i jeżeli tak czy warto za nie płacić jakąś niedużą kasę? : Tak są potrzebne. Cena to około 3 zł
- Na czym można zarobić tworząc serwery CS:GO / Z jaką formą zakupów tj. vip itp spotkaliście się na serwerach i co oferowały tzw. "Konta Premium / VIP" : Widziałem serwery tylko z vipem i wyżej wymienioną rezerwajcą slota
- Jaki tickrate najbardziej Ci odpowiada? : 128

- Czy lubisz gdy na serwerze pojawią się tzw. "roundsounds" (muzyka na końcu rundy): Nie, bo jest to dosyć denerwujące
- Czy lubisz dźwięki typu "Quake" Nie wiem co to jest
- Czego oczekujesz na nowo-tworzących się serwerach? Miłej atmosfery

- Czy admini są potrzebni? Tak

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...