Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Nie można podmienić plików i procesy

Ziela

Pytanie

Opublikowano

Witam. Mam problem otóż ostatnio chciałem podmienić pewien plik w folderze system32 ale niestety wyskakuje mi komunikat iż nie mam uprawnień do tego. Kiedyś na starszym komputerze i windowsie 7 mogłem normalnie tam wszystko robić a teraz na win 10 i nowym kompie już nie mogę. Generalnie chcę sobie zmodować gta san andreas i po wejściu na grę wyskakuje mi takie okienko.Co zrobić?

4TOF42p.png

Przy okazji też prosiłbym o podanie jakiegoś dobrego sposobu na wykrycie procesu bo nie zawsze on wyskakuje. Mam dwa pliki, które chciałbym usunąć jednak zawsze wyskakuje okienko, że są one otworzone gdzieś jednak nie wiem gdzie. 

15 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde... Co wy myślicie, że ja jestem taki głupi i nie wiem? (K***a mać -_-) Podałem przecież wcześniej linka z zdjęciem tych plików, które były w środku.

Opublikowano

Tobie chyba na mózg siadło, pieprzysz głupoty, nie chce się ruszyć nawet mózgownicą by zaglądnąć do pliku wcześniej? 

Chłopak wyraźnie napisał że to pliki PREZENTACJI i FILMU bo to są pliki MULTIMEDIALNE prezentacji technologii DirectX z  Gamefest 2010 i nic więcej.  Więc nie wciskaj tu kitu że to instalka .

Do aktualizacji directx wystarczy dowolna instalka directx 9 w trybie online albo uruchomić windows update w windows 8 czy 10.

Sposób z podmianą nei zadziała bo to jest plik systemowy który zostanie przywrócony po restarcie, czasami wystarczy wyłaczyć sprawdzanie podpisów cyfrowych plików.  

Jak pisałem to problem z modem czy nawet samą grą, zwykle problemy sa zawsze przy crackach gry 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Mam directx 12. Chcę mieć dostęp do folderu windows. To nie jest problem gry ani moda. Kiedyś przecież  na win 7 mogłem normalnie tam zmieniać pliki. Teraz nie mogę. 

Opublikowano

Kiedyś mogłeś, dziś nie możesz bo to nie jest Windows 7.

Coś się tak uparł przy tym windowsie, jak chcesz podmienić zainstaluj Windows 7 i podmieniaj skoro ta się da. 

Cały czas usiłuję do tej mózgownicy coś wcisnąć, TO JEST PROBLEM Z MODEM , pliki jakie się zamienia sa w katalogach  MODA a nie systemu . Pewnie pisało gdzieś żeby to zrobić a ty się uparłeś by robić w systemie na plikach dobrych directx 

Zainstaluj STARE STEROWNIKI GRAFIKI, tak jak widzisz masz mieć stare a nie żadne najnowsze. Pewnie te nvidii poniżej 355 powinny działać, catalisty nie wiem poszukaj sobie albo sprawdź sam jakie. 

Czasami wystarczy tylko otworzyć wiersz poleceń ( cmd ) jako administrator i wpisać :

for %d in (*.dll) do regsvr32 -s %d

Opublikowano

Jesteś tak głupi, że nawet instruktaż video Ci nie pomoże...

Yhmm.

Opublikowano

To nie problem z grą tylko modem,  rozwiąż problem moda gra sie uruchomi normalnie. 

Opublikowano

Gdzie go mogę znaleźć bo w folderze z grą powinien być jednak niestety go nie ma. Na necie jak wpisuje directx 11 to wyskakują jakieś porąbane strony, pobrałem jedno, zainstalowałem i nie działa dalej. To samo cały czas.

Opublikowano

@Refreshuje

PPM->Właściwości->Zabezpieczenia->Zaawansowane->Właściciel->Edytuj

Zaznacz: Administrators
OK->OK->OK->OK
PPM->Właściwości->Zabezpieczenia->Zaawansowane->Zmień uprawnienia...
Zaznacz: Administrators
Kliknij: Edytuj...
Wybierz uprawnienia (np. Zezwalaj dla Pełna kontrola)
OK->OK->Tak->OK->OK

Próbowałem zrobić tak jak tutaj jest napisane jednak gdzie mam zmienić tego właściciela? Pokaże wam jak to robię:

Opublikowano

Pobieram różne wersje, różne mody i przy każdym innym rodzaju jest praktycznie to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...