Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Galaxy S5 vs Galaxy S6.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Potrzebuję porady, który telefon wybrać samsung galaxy s5 czy s6 czy może jest jakiś inny lepszy w podobnej cenie ? 

Prosiłbym o jakieś uzasadnienie dlaczego dany telefon jest lepsze od drugiego a nie na zasadzie "bo tak" :v.

Opublikowano

Z tych dwoch to s6 :v nowszy, wydajniejszy, bardziej przyszlosciowy pod wzgledem aktualizacji. Jednak skierowalbym sie w strone sony xperia oraz apple iphone.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Z dwóch wymienionych Galaxy S6, lepsze podzespoły, lepsza polityka aktualizacji (czytaj - jeszcze jedna), ładniejszy wygląd i lepsza wydajność.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Widzę, że większość pisze "z tych dwóch" tzn, że galaxy s6 jest lepszy od s5 ale są lepsze telefony od niego ?

Prawdopodobnie wezmę galaxy s6, ale co sądzicie o htc m8 i huawei p8 ?

A budżetu nie masz?

Opublikowano

Co ? xD

Max 2000zł.

Napisałbym coś, ale nie chce warna.

W tym budżecie masz o wiele lepsze smartfony od wyżej podanych. Jeżeli chodzi o Samsunga, to zainwestować warto jedynie w serie Note - nigdzie indziej ich soft się nie przydaje. Także w cenie ok. 2000 złotych masz Note 4.

Poza tym nie polecam smartfonów ze Snapdragonem 810, także One M9 czy Z4/Z5 odpadają na wstępie. Ja na twoim miejscu skusiłbym się na Nexusa 5X ewentualnie LG G4. Sam jestem użytkownikiem Nexusów od kilku lat i nigdy nie narzekam :)

lownfast

Opublikowano

Napisałbym coś, ale nie chce warna.

W tym budżecie masz o wiele lepsze smartfony od wyżej podanych. Jeżeli chodzi o Samsunga, to zainwestować warto jedynie w serie Note - nigdzie indziej ich soft się nie przydaje. Także w cenie ok. 2000 złotych masz Note 4.

Poza tym nie polecam smartfonów ze Snapdragonem 810, także One M9 czy Z4/Z5 odpadają na wstępie. Ja na twoim miejscu skusiłbym się na Nexusa 5X ewentualnie LG G4. Sam jestem użytkownikiem Nexusów od kilku lat i nigdy nie narzekam :)

A ja jestem użytkownikiem Nexusa 5X i działa dużo lepiej niż Galaxy S6 mojej dziewczyny - ten złom co chwile odświeża aplikacje, nie działa skaner palców i wywala błędami touchwiza (aplikacja została zatrzymana). Jak najbardziej polecam Nexusa, jeśli masz jakieś pytania to śmiało pisz do mnie PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...