Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cofki/lagi w CS:GO

lukn97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!

Od dziś w CS GO zaczęły mi się dziać dziwne rzeczy... tzn. mam cofki 1 sekundowe np. strzelam wychylony zza muru i nagle cofka strzelam w mur, zmieniam broń pokazuje mi ,że się zmieniła i nagle jest ta sama. Wszystko widać na kamerce jak ktoś mnie ogląda bo koledzy mówili. 

Mam neta z PLAY nielimitowany LTE. Ściągam pliki z min. 2,5 m/s.

Sprzęt

8gb ramu DDR3 /1600

MSI R9 270

I3 - 4130

Win 7/64b

CS GO chodzi w 60 fps. Sprawdzałem pliki lokalne gry ,nie pomaga .

HELP

Opublikowano

Też mam neta z playa, a nie mam takich problemów, tym bardziej przy okolicach 25Mbps...

Chociaż nigdy nie wiadomo, może trochę gubi zasięg. Faktycznie włącz net_graph i sprawdź % loss :)

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Czyli co to jest ten choke, i jak zrobić żeby wszystko było po staremu, jak piszę przez 8 miesięcy normalnie grałem w cs go bez żadnych ścin.

Opublikowano

OK sam już naprawiłem dla tych co będą mieli ten sam problem.Polecam zrobić sobie plik autoexec.cfg w CSGO/csgo/cfg i wkleić do niego to co niżej.

Oto dowód działania :)     http://screenshot.sh/n9EhelNnXY7qp

snd_mixahead 0.05
snd_headphone_pan_exponent 2
snd_front_headphone_position 45.0
snd_rear_headphone_position 135.0
cl_radar_always_centered 0
cl_radar_scale 0.3
cl_bobamt_lat 0.1
cl_bobamt_vert 0.1
cl_bob_lower_amt 5.0
cl_bobcycle 0.98
rate 128000
cl_updaterate 128
cl_cmdrate 128

// LOADED
	host_writeconfig

clear

echo				"-------------------------------------------------------------------------------------------------"
	echo				"-------------------------------------------------------------------------------------------------"
	echo 				"-------------------- AUTOEXEC LOADED! --------------------- AUTOEXEC LOADED! --------------------"
	echo 				"--------------------- AUTOEXEC LOADED! ------------------- AUTOEXEC LOADED! ---------------------"
	echo 				"---------------------- AUTOEXEC LOADED! ---------------- AUTOEXEC LOADED! -----------------------"
	echo 				"----------------------- AUTOEXEC LOADED! -------------- AUTOEXEC LOADED! ------------------------"
	echo 				"------------------------ AUTOEXEC LOADED! ------------ AUTOEXEC LOADED! -------------------------"
	echo 				"------------------------- AUTOEXEC LOADED! ---------- AUTOEXEC LOADED! --------------------------"
	echo 				"-------------------------- AUTOEXEC LOADED! -------- AUTOEXEC LOADED! ---------------------------"
	echo 				"--------------------------- AUTOEXEC LOADED! ----- AUTOEXEC LOADED! -----------------------------"
	echo 				"---------------------------- AUTOEXEC LOADED! --- AUTOEXEC LOADED! ------------------------------"
	echo 				"----------------------------- AUTOEXEC LOADED! - AUTOEXEC LOADED! -------------------------------"
	echo 				"---------------------------- AUTOEXEC LOADED! --- AUTOEXEC LOADED! ------------------------------"
	echo 				"--------------------------- AUTOEXEC LOADED! ----- AUTOEXEC LOADED! -----------------------------"
	echo 				"-------------------------- AUTOEXEC LOADED! ------- AUTOEXEC LOADED! ----------------------------"
	echo 				"------------------------- AUTOEXEC LOADED! --------- AUTOEXEC LOADED! ---------------------------"
	echo 				"------------------------ AUTOEXEC LOADED! ----------- AUTOEXEC LOADED! --------------------------"
	echo 				"----------------------- AUTOEXEC LOADED! ------------- AUTOEXEC LOADED! -------------------------"
	echo 				"---------------------- AUTOEXEC LOADED! --------------- AUTOEXEC LOADED! ------------------------"
	echo				"---------------------------------- AUTOEXEC MADE BY BRAINY. -------------------------------------"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...