Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z fps;/

szpiegoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem z fps

Witam,niedawno zacząłem grać w cs:go,lecz niestety gra nie była zbyt miła ponieważ fps wahały się od 10 do 15 fps...
Każdy sposób przetestowałem na zwiększenie fps ale w ogóle się nie zwiększały.Pewnego razu miałem od 50-70 fps i gra działała super,lecz nie trwało to długo.Cs go mi się jakoś zresetował wszystkie opcje uruchamiana itp. się usunęły i znowu mam po 15 fps.Od początku wszystko zrobiłem,wpisałem opcje uruchamiania i nic ;/ nadal 15 fps. ;(
Proszę o pomoc ;/ 
Laptop:Dell Vostro 3500 
Opublikowano

Procesor Graficzny :GeForce 310M

Procesor:Intel® Core i5 CPU M 430  @ 2.27 GHz

Pamięć :4,00 GB pamięci  Ram (użyteczne 3,87 GB)

Bieżąca Rozdzielczość:1366 x 768, 60 Hz

Wersja Sterownika:341.92

System Operacyjny:Microsoft Windows 7 Ultimate 

To mój sprzęt 

Opublikowano

No grałem normalnie sobie kilka razy gdy jeszcze miałem 10-15 fps, i powiedziałem sobie ze już nie będę grał bo nie da się nic z tym zrobić, i wchodzę po 2 tyg na cs i mam 50 fps.Potem tak jakby wszystko sie zresetowało bo nie miałem opcji uruchamiania itp , ale w grze opcje wideo itp były dobrze. No i tak z dnia na dzień spadło do 15 znowu ;/

Opublikowano

Możesz zrobić tak (jestem na tele więc nie dam linków) - google - jak przygotować komputer do gier turniejowych i ustaw all wg tego poradnika. Potem aktualizacja sterowników bo jest chyba 350 cos tam wersja GeForce (chyba). Ustawienia w grze: low low low low multicore enabled, oba filtrowania off i bilinear, 3 ostatnie opcje disabled. Ogarnij lapka CCleanerem, defraggler, usuń śmieci itd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...