Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy TeamSpeak3

AwesomerFuck

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , wszystkim a więc mam pytanie czy istnieje jakaś strona która oferuje darmowy serwer TeamSpeak? Chociaż do 30-50 Slotów nie chodzi mi o Hamachi , jeśli tak poprosił bym poradnik do (aktualnego) tematu w którym moge to zrobić , lub jakąś strone na której moge Płacić przelewem i zeby nie był za drogi tak do 20 zł Za komentarze Daje +

Dziękuje za pomoc :)

Opublikowano

Cześć , wszystkim a więc mam pytanie czy istnieje jakaś strona która oferuje darmowy serwer TeamSpeak? Chociaż do 30-50 Slotów nie chodzi mi o Hamachi , jeśli tak poprosił bym poradnik do (aktualnego) tematu w którym moge to zrobić , lub jakąś strone na której moge Płacić przelewem i zeby nie był za drogi tak do 20 zł Za komentarze Daje +

Dziękuje za pomoc :)

Nie prościej kupić tego vps za 4 zł i mieć 30 slotowy teamspeak?

Opublikowano

Wszystko pięknie ładnie jeszcze tylko bym chciał banner zmienić pisze ze mam wejść w Control Panel , wpisuje Email i haslo lecz nie da sie zrobić :) Jakieś porady?

Ale serwer już dostałeś?

Co do bannerku, to chyba nie zmienisz. 

Działa to na zasadzie reklamy, promujesz ich bannerem.

Opublikowano

Ale serwer już dostałeś?

Co do bannerku, to chyba nie zmienisz. 

Działa to na zasadzie reklamy, promujesz ich bannerem.

Tak serwer dostałem i pisze zeby zmienic , to musze isc na control panel a nie moge sie do niego zalogować wiesz moze w czym problem?

Opublikowano

Hmm, do końca się nie zagłębiałem w edycje tych banerów itp.
Ale ważne, że serwerek jest.
Poszukaj może jakiegoś linka aktywacyjnego czy coś na poczcie, spam itp.

Opublikowano

Hmm, do końca się nie zagłębiałem w edycje tych banerów itp.

Ale ważne, że serwerek jest.

Poszukaj może jakiegoś linka aktywacyjnego czy coś na poczcie, spam itp.

Ok już ogarnięte serwerek mam , sloty mam wszystko działa dzięki za pomoc :)

Opublikowano

Ok już ogarnięte serwerek mam , sloty mam wszystko działa dzięki za pomoc :)

Sam miałem na takim czymś serwer Ts3, tylko że jest w nim minus.. Musi tam ktoś siedzieć, żeby ci go nie usuneli, ja stworzyłem owy ts i nikt na nim nie siedział, po tygodniu wchodzę i go nie ma, po prostu biorą pod uwagę aktywność. :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sam miałem na takim czymś serwer Ts3, tylko że jest w nim minus.. Musi tam ktoś siedzieć, żeby ci go nie usuneli, ja stworzyłem owy ts i nikt na nim nie siedział, po tygodniu wchodzę i go nie ma, po prostu biorą pod uwagę aktywność. :)

To po co robisz ts3, na którego nawet nikt nie wchodzi? Oni dobrze robią. Bo za te serwery, sponsoruje jakiś hosting. Nie będą wydawać hajsu na pusty teamspeak. Jeśli zakładasz ts3 to z umysłem, a nie tak o żeby se stał. A ludzi 0. Pomyśl kolego :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...