Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kostium z serwera Atre ya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 1 nie z tego syfu tylko "inny serwer" nie będe pisać nazwy. Na tyle kostiumu masz napisana nazwe. Podobno to " wspólne promowanie " ale mi wydaje się że Mizune czy tez peda* Naid nie potrafili tego usunać. Także popatrz na tył kostiumy i zmien nazwe tematu :p. Pozdrawiam

Opublikowano

Po 1 nie z tego syfu tylko "inny serwer" nie będe pisać nazwy. Na tyle kostiumu masz napisana nazwe. Podobno to " wspólne promowanie " ale mi wydaje się że Mizune czy tez peda* Naid nie potrafili tego usunać. Także popatrz na tył kostiumy i zmien nazwe tematu :p. Pozdrawiam

To jest zbędne, chce o link do pobrania a nie sprawdzanie tego kogo kostium jest :), chce tylko ten kostium 

Opublikowano

To jest zbędne, chce o link do pobrania a nie sprawdzanie tego kogo kostium jest :), chce tylko ten kostium 

Więc Ci napisałem :) Wejdź sobie na Atre** i zobacz co pisze na plecach :) 

Opublikowano

nie zadne MPCforum a essential..

pobierz sobie klienta essentiala i wyciagnij nikt ci i tak tutaj nie wrzuci..

Jest jeden problem :) metka essential nie da się rozpakować, no chyba że ty umiesz :P 

ref 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...