Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Konto Steam (Wiedźmin 3 (dodatek), Dont Starve (dodatki), CS:GO, TESO itd)

Lisowsky✌

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Konto Steam

Nazwa rzeczy: Konto Steam z dziesięcioma grami.

Metoda kontaktu: PW na forum

Opis rzeczy

Mam do sprzedania konto Steam z grami ukazanymi na screenie, które było przeznaczone w głównej mierze do "smurfowania" w CS:GO, jednak z pewnych przyczyn zacząłem kupować inne gry. Zamalowane są pozycje, które są grami bezpłatnymi. Po wyliczeniu nie biorąc pod uwagę promocji steam (na których) kupiłem dość mało gier, tylko te tańsze) gry są w sumie warte 1136 zł. 

Inne informacje: W CS:GO aktualna ranga to S3, w Paydaya oraz TESO wogóle nie grałem. Niegrałem w te gry ponieważ niedawno zakupiłem PS4 i spędziłem większość czasu grając w Wiedźmina co oznacza, że go także nie odpaliłem (konsole zakupiłem 1 dzień po kupnie Wiedźmina). Do gier takich jak Dont Starve, Sid Meier,s Civilization V oraz Wiedźmin 3 są zakupione wszystkie dodatki.

Konto sprzedaje głównie z uwagi na konsolę i chęć pogrania w inne gry niż te, które mam na nim.

Co do CSa to dodatkowo dorzucam skiny o łącznej wartości 7-8 euro.

Oczekiwana/oferowana cenaDo ustalenia.

Płatność: PSC, ewentualnie przelew. Dla osób nie pewnych mojej osoby mogę zrobić aukcje na allegro.
Zdjęcia: Jeśli wymagasz więcej zdjęć zgłoś się na PW.

post-1460532-0-48172100-1452878058_thumb.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

­Brak aktywności od miesiąca, archiwum.

Jeśli nadal jesteś zainteresowany tematem, to napisz prywatną wiadomość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...