Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z deatchmatch a turniejem

HalfLife3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem taki, że na deatchmatchu nawet sam na 6potrafie zabic z m4a4 a na turnieju ledwo co zabijam 1goscia.

O co chodzi? Za kazdym razem jestem 1 w tabeli na deatchmatchu.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam.

Mam problem taki, że na deatchmatchu nawet sam na 6potrafie zabic z m4a4 a na turnieju ledwo co zabijam 1goscia.

O co chodzi? Za kazdym razem jestem 1 w tabeli na deatchmatchu.

Pozdrawiam.

Pograj więcej na serwerach zwyklych 10vs10 i poćwicz ustawianie się.

Opublikowano

Pograj więcej na serwerach zwyklych 10vs10 i poćwicz ustawianie się.

jeszcze jedno, znasz program do CS:GO ktory zmienia glos na dzieciaka aby powkurzać rusków?

Opublikowano

Możesz to robić przez IVONE, również możesz pobawić się w HLSS 3.0 itp itd :D Ja mam wbudowany w karcie dźwiękowej.

MOBO:  GA-B85M-D3H | CPU: Intel Core i5 4460 3.2 GHz / Turbo 3.4 GHz | RAM: Geil Dragon 8 GB DDR3 CL11|
GPU:  Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GD5T | CPU cooling: be quiet! Pure Rock BK009 |SSD: SanDisk 128 GB SSD|
PSU:
Chieftec 600W
| Tower: Zalman Z3 +

Opublikowano

Możesz to robić przez IVONE, również możesz pobawić się w HLSS 3.0 itp itd :D Ja mam wbudowany w karcie dźwiękowej.

czyli np w google tlumacz ale nie wiem jak przez sluchawki dac to do cs go

Opublikowano

Może ranga typów z DM nie jest adekwatna do rang z mm, zależy jaką masz rangę, bo jak powyżej kałacha to jest to możliwe.

gold 4 bo spadlem z kalaszka w laurach po tym systemie rang 5x pod rzad wygralem 1lose i ranga nizej

Opublikowano

Graj na serwerach dm ffa społeczności. Graj również hs only (w ostatnim czasie taki boost do Skilla mi to dało :)) trening dzienny&rozgrzewka: najpierw mapka: fast aim/reflex training 200-300 fragow>10 min training aim cs go 2: 100 kropek co 0,25s czas trwania 0,5s.>30min hs only (lub więcej) i 30min dm ffa (Graj na przemian deagle, AK, m4)

Opublikowano

Graj na serwerach dm ffa społeczności. Graj również hs only (w ostatnim czasie taki boost do Skilla mi to dało :)) trening dzienny&rozgrzewka: najpierw mapka: fast aim/reflex training 200-300 fragow>10 min training aim cs go 2: 100 kropek co 0,25s czas trwania 0,5s.>30min hs only (lub więcej) i 30min dm ffa (Graj na przemian deagle, AK, m4)

Rozgrzewka, rozgrzewka, ale nie sprawi to, ze zacznie byc mistrzem, trzeba grac i tyle, aktualnie gram tylko MM, zadnych DM itp bo zwyczajnie nie mam czasu, ale dobijam juz lema znow, wiec luzno. Izak ostatnio pokazywal mapy i tam jest taka szara, w ktorej wszyscy biegaja obok Ciebie, ja polecam, kropki nie bardzo. DM only hs jest spoko, ale na turniejowce bedziesz musial jednak walic to full auto, ktorego polecam sie uczyc, zwlaszcza na wieksza odleglosci :D Czasem zagram 1vs1, ale za latwo, albo sie nauczysz grac, wnioski z meczow esportowcow albo nie, ta gra nie jest dla kazdego, ja odpuszczajac juz gre dalej potrafie grac, Ty trenujac nie bardzo, nie chce Cie demotywowac, ale znam paru takich co dlugo juz nie progresuja mimo staran. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Ważne w cs również jest to aby, za zwiększeniem skilla szło również, jak to gracze mówią używanie mózgu. Bo na wyższych rangach jeśli masz skilla ale nie masz mózgu, to będziesz po prostu gówne*. Dlatego lepiej posiedzieć w tych double kałachach i nabrać doświadczenia.

Opublikowano

Rozgrzewka, rozgrzewka, ale nie sprawi to, ze zacznie byc mistrzem, trzeba grac i tyle, aktualnie gram tylko MM, zadnych DM itp bo zwyczajnie nie mam czasu, ale dobijam juz lema znow, wiec luzno. Izak ostatnio pokazywal mapy i tam jest taka szara, w ktorej wszyscy biegaja obok Ciebie, ja polecam, kropki nie bardzo. DM only hs jest spoko, ale na turniejowce bedziesz musial jednak walic to full auto, ktorego polecam sie uczyc, zwlaszcza na wieksza odleglosci :D Czasem zagram 1vs1, ale za latwo, albo sie nauczysz grac, wnioski z meczow esportowcow albo nie, ta gra nie jest dla kazdego, ja odpuszczajac juz gre dalej potrafie grac, Ty trenujac nie bardzo, nie chce Cie demotywowac, ale znam paru takich co dlugo juz nie progresuja mimo staran.

Ta szara mapa to fast aim reflex training, kropki dają bardzo dużo, pograj miesiąc wraz z hs only i zobaczysz. Są różne techniki na hs only - tradycyjne strafe burst strafe, szybkie ad na przemian i 1 pestka, a na hs only najlepiej próbować strzelać ok 10 pestek, potem zmiana miejsca i znowu, jak już Ci będzie dobrze szło to fauto nie będzie potrzebne bo zabijesz za 1-2 pestka. Tak też zrobisz na mm :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...