Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się zaczynać?

Minkywhale

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Ostatnio szukam jakiegoś FPS'a dla siebie i zastanwiam się nad SKILL'em. Póki co gram w Warface i jestem zadowolony z tej gierki, ale korci mnie też na spróbowanie SKILLa. Przypadnie mi bardziej do gustu niż Warface? Co jest takiego fajnego w tej grze? Dużo hacków?

O7Kc8dF.png

Opublikowano

Często słyszałem, że SKILL to taki darmowy cs:go. Czy Cię przekona bardziej niż Warface to nikt nie wie, sam byś musiał się przekonać. Mało cheterów się spotyka, fajne tryby, mapki też ładne. Najlepiej żebyś po prosty sobie go pobrał i zobaczył czy Ci pasuje. Hacki do gry są, ale większość jest płatna, a darmowe są bardzo ograniczone.

giphy.gif

Opublikowano

Ja polecam, grałem w dużą część online FPS dla mnie zostały 3 gry z gatunku FPS które mi sie podobaja: CS GO SKILL I BF3.

IMO skill najlepszy F2P FPS na rynku europejskim.

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...