Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PiS legalizuje inwigilację w sieci

Biter.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i pięknie. Witamy w V Kaczypospolitej, gdzie pomimo zapewnień ze strony Pana Prezesa spotykamy się z pierwszą sytuacją, w której decyzję podejmuje PiS. Ktoś coś mówił na temat tego, że PiS nie będzie wykorzystywał pozycji rządu większościowego? xD

gjl3yvv.png

Qui est le prochain?

Opublikowano

Może byś się wysilił i dodał coś od siebie zamiast samego linku?

Wyłapałem, że zgoda sądu nadal jest potrzebna, więc Kaczyński nie będzie (a przynajmniej nie powinien) od tak czytać ci wiadomości na fejsie czy forumku.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Wyłapałem, że zgoda sądu nadal jest potrzebna, więc Kaczyński nie będzie (a przynajmniej nie powinien) od tak czytać ci wiadomości na fejsie czy forumku.

poza kontrolą sądową pozostać ma pozyskiwanie przez służby danych od operatorów komunikacyjnych (co pozwala m.in. na lokalizację rozmówców i abonentów korzystających z internetu)

Nie do wszystkiego zgoda jest potrzebna. Co więcej, osoba śledzona wcale nie musi o tym wiedzieć. Nawet po fakcie.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Serio, interesuje Cię zdanie 15 letniego gimbusa? Który uja wie? Dlatego nie dodałem nic od siebie.

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

TAK SIE BOICIE TEJ INWIGILACJI JAKBYSCIE JAKIMIS BARONAMI NARKOTYKOWYMI BYLI XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

No i w tym rzecz że sie boje bo nim jestem :/

79160594027661829163.png

Opublikowano

No i k***a co? Naprawde myślicie, że rząd bedzie chciał czytać wiadomości przegrywów i kuców z mpc XDDDD? Czy może jestescie synami jakiś komuchów k***a i sapiecie, że stary może mieć lipe?

Opublikowano

To ma być kontrola przez policję a nie "Rok 1984". Zapewniam was, wasze posty na fb/wykopie/mpc/kurachenie/wpisz dowolne forum tyle ich będą obchodzić co zeszłoroczny śnieg, są grubsze ryby od was. Jeśli nie wiem na sali jest jakiś handlarz ludźmi/dragami czy inny niebezpieczny człowiek to może się martwić.

Opublikowano

wyolbrzymiacie to, tak samo jak było z prywatnością na win10 wszyscy się rzucali bo są telemetryczne dane przesyłane, takie randomowe karyny czy sebixy się niczego bać nie muszą

Opublikowano

Sram na to... nie mam nic do ukrycia i każdy kto jest uczciwy i nie łamie prawa tak samo nie ma nic do ukrycia. Ludzie myślicie, że do tej pory nas nie inwigilowano? Haha oh obudźcie się... ministrów nagrywano to o czym Wy mówicie...

Cyrk.png

Opublikowano

Teraz jak PIS to wprowadziło to brak żadnego oburzenia bo przecież nic nie macie do ukrycia, ale jak PO chciało wprowadzić to wychodziliście na ulice drzwiami i oknami. xD

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Dobrze że dbacie o anonimowość i wolność w sieci. A teraz usuńcie konto na facebooku, przestańcie używam windowsa, wyszukiwarki google oraz ios.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

To ma być kontrola przez policję a nie "Rok 1984". Zapewniam was, wasze posty na fb/wykopie/mpc/kurachenie/wpisz dowolne forum tyle ich będą obchodzić co zeszłoroczny śnieg, są grubsze ryby od was. Jeśli nie wiem na sali jest jakiś handlarz ludźmi/dragami czy inny niebezpieczny człowiek to może się martwić.

Już to widzę bo w CharterWeb ktoś od PiSu da radę ^.^ Lepsi próbowali i polegli

Po za tym co można takiego ciekawego w clear necie znaleźć? Monitorowanie rozmów na fb jest od dawna więc o co chodzi?

Opublikowano

niech se k***y Pisowskie rhyje poblokuja ,/nie ma k***a takiej opcji ,dobrze ,ze istnieje takie coś ja TOR kuhwa

TOR został już dawno złamany więc na to bym nie liczył.
Opublikowano

Śmieszą mnie ludzie, którzy mówią, że nie mają nic do ukrycia.Jak nie macie nic do ukrycia, to chodźcie po mieście bez spodni i majtek, przecież nic tam złego nie trzymacie, prawda? Kamerkę w pokoju i kiblu też dalibyście sobie zainstalować, bo nie macie nic do ukrycia?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...