Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót na pl. Jak?

Barnej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Chce wrócić na pla mam 73 WP skile g/p i bodego 79 3x p 1x g. Ale mankament jest taki że nie mam eq i tu pytanie do was jak się najlepiej dorobić. Mam jeszcze dropka 35 ze skillami m. Coś tam mogę wydać na is albo yangi coś tam czyli tak z 100 zł.

Combat 18.

Opublikowano

Oszukuj ludzi że sprzedajesz im konto, niech wrzucają na postać swoje itemki, ewentualnei tysiąc botów do m1. Inaczej nie opłaca CI sie wracać, bo na te eq się nie dorobisz, za 100zł to sobie kupisz fmsa +9 xddd

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Za 100 zł będziesz miał 700/800 kk . Fms sam możesz zrobić mixujac go . Biżu z hp . Stal z hp +6. I zostanie Ci na trutke 6 z 35 sr z kd . I to w zupełności starczy Ci na dt na metki . I postać zbędna np bodego ktorego masz zeby odlurowac spota . A no i maska +6/7 na 60 i na spokojnie możesz już zarabiać na dt i oczywiście buff i spokojnie będziesz stał przy metku.

BUM

Opublikowano

Najlepiej można zarobić na alchemi, ewentualnie możesz kupić trochę yang na allegro zakupić podstawowe EQ i lecieć do DT na piętro z metkami☺

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Za 100 zł będziesz miał 700/800 kk . Fms sam możesz zrobić mixujac go . Biżu z hp . Stal z hp +6. I zostanie Ci na trutke 6 z 35 sr z kd . I to w zupełności starczy Ci na dt na metki . I postać zbędna np bodego ktorego masz zeby odlurowac spota . A no i maska +6/7 na 60 i na spokojnie możesz już zarabiać na dt i oczywiście buff i spokojnie będziesz stał przy metku.

za 100  zł to on bedzie miał 100kk mistrzu....

/niereg. sygna

Opublikowano

za 100  zł to on bedzie miał 100kk mistrzu....

Za 100zł bedzie mial 700/800kk . 15zl=100kk :D nie wiem skąd Ty bierzesz te ceny :D A i dziękuję za ten zacny tytuł "mistrza" :)

BUM

Opublikowano

Za 100zł bedzie mial 700/800kk . 15zl=100kk :D nie wiem skąd Ty bierzesz te ceny :D A i dziękuję za ten zacny tytuł "mistrza" :)

A ja nie wiem skąd Ty bierzesz ceny, ponieważ w zależności od serwera nieco się one różnią - przykładowo na Tortudze 100kk to wydatek rzędu 20-30zł (Zależy na jaką okazję trafisz, ale 25zł to najpopularniejsza cena).

Opublikowano

Ogólnie wracam na diumar tak więc cena za 100kk to 15-17 zł. Z łowienia ryb oczywiście na fishbocie ile tak dziennie idzie dorobić?

Combat 18.

Opublikowano

Ogólnie wracam na diumar tak więc cena za 100kk to 15-17 zł. Z łowienia ryb oczywiście na fishbocie ile tak dziennie idzie dorobić?

To zależy od szczęścia, raz w godzinę możesz złapać 10 małży, a niekiedy nawet wcale.

Do tego warto dodać, na ile kont chcesz łowić?

­

­

Opublikowano

Problemu z wbiciem paru postaciom 30 nie powinno być bo ziomek mnie podexpi. Myślę że tak z 5 kont by dało radę.

Combat 18.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...