Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w sumie też może się przegrzewać, odpal jakiś program do testów grafiki i zostaw na chwile, sprawdź czy nie ma przypadkiem nowych sterowników pobierz sobie program driver booster najszybciej sprawdzi ci czy masz najnowsze sterowniki.

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

A może monitor coś szwankuje zobacz czy nie robi się zbytnio gorący

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sam jestem posiadaczem MSI GTX 970 i to 77 stopni to bardzo duża temperatura... Według mnie powinieneś oczyścić to sprężonym powietrzem, jeżeli nadal nie będzie zmian sprawdź czy system chłodzenia jest odpowiedni. Polecam także sprawdzić sterowniki karty graficznej ;).

Kto wpadł na pomysł monitora? Czy naprawdę myślicie, że może to być jego wina? :D Według mnie jest to śmieszne i mało prawdopodobne. Jeżeli już sprawdź czy kabel jest dobrze podpięty (hdmi czy co tam masz).

Co do Twoich ustawień graficznych, Nvidia GeForce Expierience ustawia zawyżone. W moim Grand Theft Auto V, Nvidia ustawiła mi takie że gra się ścinała :). Polecam zmniejszyć ustawienia graficzne (choć nie sądzę aby to coś dało).

Chcesz abym odpowiedział? Dodaj @Sneeze7 do swojego posta!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...