Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który telefon wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

huawei p8 / samsung s6 edge/ iphone6 / xperia z5/ htc m8s

Jeżeli zależy Ci na ekranie to S6 Edge (576ppi), dużo pamięci ram (3GB) to p8, s6, z5, pamięć wbudowana (32GB) to: s6 oraz z5, jeżeli android 5.1 to z5 a jeżeli 5.0 to p8, s6 edge, htc. aparat tył 23mpx to z5, potem s6 edge 16mpx a po 13mpx htc i p8. aparat przód to 8mpx tylko w p8 a reszta po 5mpx, formaty dźwięku to najwięcej ma ich s6 edge, a jeżeli chodzi o procesor to wszystkie wypadają dobrze, tak więc trochę ciężki wybór.. ja bym brał s6 edge lub p8 ale to moje zdanie.

Opublikowano

Proponuję wziąć jeszcze pod uwagę bb priv.

Co do reszty to p8 jak zwykle słabe gpu i niczym szczególnym się nie wyróżnia poza ceną.

Samsung jak zwykle lagi. Na początku afera ze złym zarządzaniem pamięcią ram, teraz jak zwykle przymulony touchwiz.

Ip jeśli lubisz ios i masz zbudowany jakiś jabłkowy ekosystem.

Z5 mi osobiście nie podoba się stylistyka omnibalance.

Aktualnie mam m8 i jestem zadowolony, nie zamieniłbym go ani na m8s (bo bez sensu) ani, tym bardziej, na  m9.

Z aktualnych flagowców w grę wchodzi tylko bb priv, ale jest dla mnie za drogi (na razie :) )

Na targach w lutym prawdopodobnie będzie prezentacja g5 i s7. Może coś ciekawego zaprezentują, zwłaszcza lg.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Proponuję wziąć jeszcze pod uwagę bb priv.

Co do reszty to p8 jak zwykle słabe gpu i niczym szczególnym się nie wyróżnia poza ceną.

Samsung jak zwykle lagi. Na początku afera ze złym zarządzaniem pamięcią ram, teraz jak zwykle przymulony touchwiz.

Ip jeśli lubisz ios i masz zbudowany jakiś jabłkowy ekosystem.

Z5 mi osobiście nie podoba się stylistyka omnibalance.

Aktualnie mam m8 i jestem zadowolony, nie zamieniłbym go ani na m8s (bo bez sensu) ani, tym bardziej, na  m9.

Z aktualnych flagowców w grę wchodzi tylko bb priv, ale jest dla mnie za drogi (na razie :) )

Na targach w lutym prawdopodobnie będzie prezentacja g5 i s7. Może coś ciekawego zaprezentują, zwłaszcza lg.

Akurat na LG L5 warto poczekać, prawdopodobnie będzie posiadał Snapdragona 820, wymienialną baterię (forma szufladki), 5.3 calowy ekran QHD i 16 megapikselową kamerę i skaner linii papilarnych.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...