Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Stawianie serverów minecraft

KeragosPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zaoferować swoje usługi (dokładnie 3 osóB) w tworzeniu serverów do minecraft z twoimi wymarzonymi pluginami/modami/skryptami to dla nas żaden problem!

Posiadamy również grupę świetnych architektów którzy z chęcią na życzenie klienta wybudują czego sobie nie zażyczy.

Usługi te posiadają zoptymalizowaną cenę która na pewno nie będzie stawiała przeszkód, jest oczywiście do negocjacji !

Kontakt ze mną możecie załapać przez mail: kacperskorka@o2.pl tematy związane z tym postem proszę wysyłać pod nazwą : SRV1

Jeśli chcesz uzgodnić coś osobiście :

Steam: Kerag0s

Lecz osobiście polecam drogę mail .

Jestem dostępny w godzinach 15-24 w dniach roboczych oraz 8-24 w dniach wolnych .

Mamy wieloletni staż w produkcji takowych serverów i nie masz o co się bać Pomożemy/doradzimy/zaradzimy ;) Nie ma żadnych przeszkód 

Cena tak jak pisałem wcześniej zależy od zamówienia klienta.

Nasi architekci projektowali servery jak : hiplay/mchc i wielle innych mniej znanych lecz również świetnych serverów !

Zaczęcie naszej pracy jest oczywiście poprzedzone wpłatą zaliczki przez klienta która również jest uzależniona od pracy którą będziemy musieli wykonać !

Płatność jest przyjmowana dosłownie we wszystkim zaczynając od Gotówki kończąc na Przelewie więc myślę że problemu nie będzie. Chwilowo brak możliwości płatnością SMS

Jeśli zajdzie potrzeba dowiedzenia się czegoś więcej lub coś pominąłem możesz napisać to tutaj lub na pw !

Serdecznie zapraszam !

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Brak aktywności od miesiąca, archiwum.

Jeśli nadal jesteś zainteresowany tematem, to napisz prywatną wiadomość.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...