Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawa nazwa dla teamu CS:GO

kselion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, planuje stworzyc team w CS:GO, tylko ze nie mam pomyslu na nazwe, a jak juz jakis mam, to okazuje sie, ze jest juz zajeta. Czy moglibyscie mi napisac jakies ciekawe nazwy dla mojego teamu ;). Z gory przepraszam za brak polskich znakow, ale nie mam polskiej klawiatury.

Pozdrawiam 

Opublikowano

fnatic

envyus

navi

virtus.pro

cloud9

titan

to moim zdaniem fajne nazwy, chociaż nie wiem, czy nie są już zajęte (titan raczej wolne :D)

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

XerS

ZT-GAMING

XoNeection 

MOBO:  GA-B85M-D3H | CPU: Intel Core i5 4460 3.2 GHz / Turbo 3.4 GHz | RAM: Geil Dragon 8 GB DDR3 CL11|
GPU:  Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GD5T | CPU cooling: be quiet! Pure Rock BK009 |SSD: SanDisk 128 GB SSD|
PSU:
Chieftec 600W
| Tower: Zalman Z3 +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...