Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam mam problem ze stworzeniem serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem ze stworzeniem serwera Metin 2 otóż to problem jest na samym początku zaczynam od:

1.Włączam program VirtualBox w lewym górnym rogu wybieram takie kółko z kolcami niebieskie z nazwą NEW 

2.Następnie pojawia mi się okienko w którym mam wpisać nazwę Typ i version ,nazwe podpisuje TwierdzaMT2 Type wybieram BSD i version zostawiam na taki jaki jest czyli pisze  FreeBSD (32-bit) następnie naciskam next i mam do wyboru ile ustawić RAM ustawiam 1024MB później jest Hard Disk i mam 3 opcje na dole do wybrania ,wybieram 3 opcję i wybieram z przeglądania pliki serwerowe by_taki nie smiały dokładna nazwa tego pliku serweru to FBv82_by_taki_niesmiely  no i dalej wybieram ten plik serwerowy i się pojawia to Błąd virtualbox dokładnie pisze tak "Failed to open the disk image file C:\users\lenovo\Desktop\TwierdzaMT2\Programy do serwera\FBv82_by_taki_niesmiely.vhd" powiedźcie mi co robię źle? przecież robię wszystko tak jak pokazują na youtube nie wiem może plik serwerowy jest zły? poniżej podam wam paramenty mojego komputera Dysk C:35,6GB wolne miejsce dysk nowy E wolne miejsce 21.7GB  RAM 2GB procesor Intel Core 2x 2.5Ghz Karta graficzna 512Mb Windows 7 powiem jedno wątpie żeby była to wina komputera proszę was o pomoc  nie wiem czy robię błąd bo w filmikach widziałem że oni te pliki mieli na pulpicie a ja mam w folderach TwierdzaMT2/Programy do serwera lecz wątpię że praca na pulpicie mnie zadziałą 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...