Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Electrronics Extreme przejmuje Infestation!

SorryMate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nadszedł ten dzień gdy mogę potwierdzić moje spekulacje na temat przejęcia gry przez właścicieli Iss:Thailand co umożliwia im legalne zdjęcie geoblokady i postawienie serwerów w obu Amerykach, Europie i Rosji!

9o3pGW7.png

Mapa przyszłych serwerów:

12509591_1066482673414505_54498592906542

Z informacji od Devów thai przygotowania do wydania ogólnej wersji mogą potrwać nawet 2 miesiące.

Co o tym myślicie?

12512610_1021380051253434_21365312827269

Opublikowano

ja moge poczekac nawet pół roku byle juz dzialalo ok to ISS z antycheatami :D huuuuuura!!

Antycheat będzie ten sam co na Iss:Thailand , a jak wiadomo mało tam cheaterów do tego aktywna administracja czyli totalne przeciwieństwo starego iss ;)

Opublikowano

Ciekawe czy będzie nas STEAM :)

Nie, dalej będzie to FTP sam download będzie dostępny na oficjalnej stronie oczywiście miejmy nadzieje że przetłumaczonej  ;)

Opublikowano

nie no chyba przetłumaczą na angielski bo te ich dziwne literki dobijają :) oby tylko to juz naprawde wypalilo i gra sie w koncu ukazała

Wydaje mi się osobiście że akurat tym Panom możemy wierzyć na słowo to co zrobili oni z tą grą u nich , chodzi mi tu o cała scenę e-sportu, jakieś spotkania fanowskie itp. to naprawdę kupa dobrej i solidnej roboty.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

co do antycheata to miałbym mieszane uczucia :D jeśli gra zrobi się popularna zapewne zaraz powstanie masa cheatow + są płate strony z cheatami gdzie do iss thailand cheaty są i działają ;) 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@SorryMate

I jak  tam są jakieś informacje ???? 

dodali chyba block IP dla graczy z EU  ( launcher nie che się załadować ma tak pełno osób )

Nie ma nic póki co .

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...