Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mysz do 160 zł

rob99ert

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co możecie mi powiedzieć jako gracze o myszkach: SS Rival 100 i Kinzu v3-v2

Planuje kupić rival 100, i chciałbym usłyszeć wasze opinie na jej temat, oraz czy lepsza jest od Kinzu.

Chodzi mi tu bardziej o samą grę w CS niż jakieś pierdoły typu: świecące logo :)

Anyway mój grip to  Palm. 

Zapraszam do dyskusji.

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

Opublikowano

Rival 100 kinzu sa juz stare i sie nie oplaca

Chyba nie musze pisac tego samego co osoba wyzej.

Jesli chcesz zebym wybral inna (bardziej odpowiednia) myszke odpowiedz na pytania:

Jaki masz budzet na takowa myszke?

Kiedy planujesz ja kupic?

Myszka ma byc tylko pod counter strike (fps)?

Dodatkowe zastrzezenia (Optymalne DPI...)?

Ewentualne zapoznaj sie z tym tematem (http://www.mpcforum.pl/topic/1444571-tut-wyb%C3%B3r-myszki-do-gier/) oraz wybierz odpowiedni dla siebie sposob trzymania myszki.

Pierwszym krokiem jest ustalenie jak trzymamy myszkę:

1. Palm grip - praktycznie cała dłoń spoczywa na myszce

2. Claw grip - trzymamy ją szponami (claw) czyli palcami

3. Fingertip grip - połączenie palm gripa i claw gripa

Opublikowano

Rival 100 to nie cud swiata, ale jesli ograniczasz sie tylko do SS to jest dobra, lepiej ja wziac niz starego kinzu czy kane (rival 100 to ich nastepca).

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Nie, nie jestem fanboyem SS czy coś, poprostu w cenie do 160zł nie znalazłem bardziej ,, pozytywnie ocenianej '' myszki w tym przedziale cenowym. Tylko, że na tych wszystkich forach każdy może sobie dać 5 gwiazdek nawet nie mając takiej myszki :D Więc poprostu pytam bardziej realnych graczy na mpc. ( rival 100 mi się najbardziej spodobał. Logitechy optyczne w tej półce cenowej tak średnio)

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

Opublikowano

@rob99ert za 100zł masz logitech g100s - "mysz potwór" w przyzwoitej cenie, bardzo solidna myszka, prosta w wyglądzie i kształcie (jak kinzu v2/v3), a do tego bardzo dobry sensor am010 (kinzu v3 ma podobny sensor optyczny avago 3050).

@Edit znalazłem "konkurenta" ss kinzu v3 - Delux M5555 za 69zł z takim samym sensorem optycznym Avago 3050, bardzo dobrym wykonaniem, jedyna wada to myszka jest dla osób prawo ręcznych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...