Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana ip

patrykziom12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@GrAvItY1

Mam takie pytanko .. Czy jak zmienię IP + zainstaluje Windowsa na wirtualnej maszynie to jest jakaś mniejsza szansa na bana ? Czy wystarczy zmiana IP ? 

Opublikowano

Nie mam pojęcia bo nie próbowałem takich sposobów.To tylko zależy od tego jak oni to sprawdzają.Ale mi się zdaje że zmiana ip nic nie daje bo jeśli mają w bazie adres ip podczas rejestracji i porównają to do innych kont to pewnie pójdzie ban również na inne.Możesz spróbować zarejestrować nowe konto nupa z innego ip i z niego się logować.

nostaleh.png
Opublikowano

@GrAvItY1

Mam takie pytanko .. Czy jak zmienię IP + zainstaluje Windowsa na wirtualnej maszynie to jest jakaś mniejsza szansa na bana ? Czy wystarczy zmiana IP ?

Mój post sprzed kilku dni :

"A jeśli chodzi o bana...na PL nie wykryją. GMi to debile którym na gospodarce serwera nie zależy. Zbanują 1 lvl, ewentualnie ten z którym miałeś handel....i to wszystko

Poradnik na przenoszenie hajsu na DE :

Każde konto używasz na innym IP !!

Polecam vmware (wirtualny system)

Program hot spot shield elite

Na jednym koncie zbierasz kwiatki i je sprzedajesz

Na drugim koncie kupujesz medal i wystawiasz na nb np ziarna mocy po 1kk / 100k czy ile tam chcecie.

Jak kwiatki pójdą to kupujecie ziarna z drugiej postaci i w ten sposób kasa ląduje na drugą postać

Zakładasz 3 postać, kupujesz na niej medal. Potrzebujesz tutaj około 3kk.

Z postaci numer 2 kupujesz pudło sp po czym wystawiasz je po normalnej cenie. Z konta numer 3 kupujesz te pudło po czym je sprzedajesz. Wystawiasz na nim również np ziarna i z konta numer 2 kupujesz te ziarna...bądź po prostu robisz handel na złoto pomiędzy postacią 2 i 3 z tym że dajesz jakieś "wartościowe przedmioty" (eq u7 za kilkaset k. Możesz je później rzecz jasna sprzedać).

Tak domyka się łańcuch

Na start potrzebujesz ~8kk (2x2kk na medale + ~4kk na pudło + grosze na jajko i bilet)

Polecam, testowane przeze mnie. Zarobiłem na tym 850zł (400kk)"

Odpowiedz na Twoje pytanie jest w nim zawarta

r9n9FM7.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...