Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ButterflySpeak

SKMG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@pomperek

A czym ty gadasz ? chyba mnie z kimś pomyliłeś.

1.Nikogo nie ddosowałem ani ja ani drugi Query admin V3irus.

2.Nie udostępniam żadnych informacji o użytkownikach NIGDZIE.

3.Jedyny kontakt zawarty na kanale jest to kontakt do Administracji czyt.Query gdzie jeden z nich Dragon nie ma jeszcze nawet żadnej rangi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@pomperek

A czym ty gadasz ? chyba mnie z kimś pomyliłeś.

1.Nikogo nie ddosowałem ani ja ani drugi Query admin V3irus.

2.Nie udostępniam żadnych informacji o użytkownikach NIGDZIE.

3.Jedyny kontakt zawarty na kanale jest to kontakt do Administracji czyt.Query gdzie jeden z nich Dragon nie ma jeszcze nawet żadnej rangi

Kolega nie mówi że Ty albo kolega, tylko że Administracja. Jeśli zakładasz że ma na myśli CIebie i V3irus's to jednak musi coś w tym być. A ja znam V3irus i wiem że on się bawi w DDOSY. Więc także nie polecam.  Co do prezentacji to nie rozumiem, "Serwer nie padnie po tygodniu/dwóch" czyli wasze byłe serwery tak padały? Przeciętne zabezpieczenia ? Z tego co wiem to serwer nie stabilny. Jak już wspomniałem nie polecam.

@Edit

VPS na hostingu exone.pl? I to jest ten stabilny serwer? Proszę cię .... jeden atak jeden exploit...

logo1.png

Opublikowano

Skąd ty znasz V3irus ?? Skąd w ogóle masz takie informacje ?? Reklama dawno nie aktualna ale nie życzę oczerniania.Serwer nie jest aktualnie pod niczyją opieką.

Opublikowano

Skąd ty znasz V3irus ?? Skąd w ogóle masz takie informacje ?? Reklama dawno nie aktualna ale nie życzę oczerniania.Serwer nie jest aktualnie pod niczyją opieką.

To czekaj chwilkę, w prezentacji pisałeś że nie padnie po tygodniu/dwóch? i co padł ? No, tak padł! Brak kanałów nic nie ma, więc temat jednak do zamknięcia.

Pozdrawiam.

logo1.png

Opublikowano

Nie padł dalej stoi kanałów nie ma bo po prostu nie chciało mi się robić wczoraj ts nie jest odnawiany z powodu takiego, ze nikt na niego nie wchodzi a nie mam zamiaru marnować czasu by stał i tyle.Dalej mi nie odpowiedziałeś co z tym v3irusem,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...