Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wygrywać na csgodouble

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie jak narazie wydałem ok 400-500zł w ciągu 1 miesiaca i nic dużego nie ugrałem max miałem 70k coins na start maiłem 10 i uzbieralem 70 i potem przegralem xD

szukam kogoś kto mi pomoże . wygrywać jakis dobry skryp jak ustawic itp żeby wychodzić na + . jeśli wszystko wyjdzie i bd wychodzić na + , to możemy się dogadać na priv co i jak :) pisać 

Opublikowano

Skryptem wyjdziesz na - a nie na plus. Warto obstawiać z głową, stosować patterny i obstawiać SAMEMU.

Łap tutaj patterny. (używaj ich z głową, patrz na wcześniejsze bety, jeżeli był pattern to jest małe prawdopodobieństwo na kolejny pattern. Obstawiaj zielony patrząc na provably fair, +30 betów możesz zacząć obstawiać green. Jak masz dużą ilość coinsów, betuj ciągle zielone i jakiś inny kolor. Np 3 na zielone, 10 na czerwone - taki przykład. Nie walcz z trainem - idź z trainem, jedna z najlepszych taktyk aby zyskać jak największy zysk :) Masz tutaj kilka taktyk, ogarniesz to dorobisz się sporego profitu.)

976941452798499611111.jpeg

Opublikowano

Skryptem wyjdziesz na - a nie na plus. Warto obstawiać z głową, stosować patterny i obstawiać SAMEMU.

Łap tutaj patterny. (używaj ich z głową, patrz na wcześniejsze bety, jeżeli był pattern to jest małe prawdopodobieństwo na kolejny pattern. Obstawiaj zielony patrząc na provably fair, +30 betów możesz zacząć obstawiać green. Jak masz dużą ilość coinsów, betuj ciągle zielone i jakiś inny kolor. Np 3 na zielone, 10 na czerwone - taki przykład. Nie walcz z trainem - idź z trainem, jedna z najlepszych taktyk aby zyskać jak największy zysk :) Masz tutaj kilka taktyk, ogarniesz to dorobisz się sporego profitu.)

976941452798499611111.jpeg

ale tego obrazku nie czaje przecież tak nie ma jak nanim jest 2 czerwone potem 1 czarny i znów 2 czerwone i co wtedy nie wiadomo kiedy jaki wypadnie 

Opublikowano

To są patterny. Mogą być długie. Przykład patternu rainbow: czarne, czerwone, czarne, czerwone, betujesz ciągle z patternem, jeżeli wypadnie coś po za patternem, to skipuj aż zobaczysz coś sensownego do betowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...