Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktualizacja tabletu do Androida 5.0.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry. Zakupiłem na pewnym bardzo znanym serwisie tableta (do neta i gadu-gadu, nie będę na nim grał)  za 30zł + przesyłka. Model - z tego co widzę na obudowie jest to MyTab11. Urządzenie zakupione w biedronce z tego co widzę po paragonie. Dokładnych parametrów nie znam bo otrzymałem tablet bez pudełka, instrukcji itp. 

Z tego co wiem w środku jest 1 gb ramu i procek ARM A7 o taktowaniu 1.2 ghz

Zainstalowany domyślnie jest tam android 4.1.2 ale myślałem o aktualizacji do 'piątki'. W systemie nie widzę żadnej opcji typu aktualizacja systemu więc czy wogóle jest to możliwe?

Dodam że nie chciał bym od razu zepsuć tego tabletu bo jest git do neta ;) jeżeli nie da rady to będę go używał na takim systemie jaki dołączono.

Za wszelką pomoc dziękuję ;)

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Okej, dzięki a mam jeszcze takie pytanie.

Dokonałem teraz paru aktualizacji, dograłem operę i ku mojemu zaskoczeniu mam wolne tylko 100mb :v

Mianowicie system ma tak jakoś dziwnie podzielone że 6 gb to 'karta pamięci' a 500mb to miejsce gdzie można cokolwiek zainstalować.

Można instalować aplikacje bezpośrednio na te 6 gb? Bo te 500mb to stanowczo za mało :v jeżeli się nie da to przeboleję, gg i opera się zmieści ;)

Opublikowano

Naprowadzisz mnie gdzie to może się znajdować? W kategorii pamięć w ustawieniach nie ma takiej opcji.

Opublikowano

Tyrko rotowanie i zewnętrze aplikacje, normalnie Android nie obsługuje kart SD 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Dzięki wielkie dla was za pomoc. Biorę się za rootowanie tego tableta. Mam nadzieję że nie zepsuje ;)

Close i po lajkach dla was ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...