Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoże ktoś w złożeniu paczki modów do Skyrim?

PanHarnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Nigdy nie grałem w Skyrima i przyszedł ten czas kiedy w końcu w niego zagram :D

Chciałbym go zmodować, w jak najlepszy sposób. Od grafiki po samą rozgrywkę 

Chciałem użyć tych oto modów, ale nie wiem czemu gdy pobrałem wszystkie skyrim się nie włącza.

+

Jaką klasę postaci polecacie ?
Rozmyślam nad graniem łucznikiem 

x

Opublikowano

Pobierz program Nexus Mod Manager i wbijasz na stronkę modów ze Steam NexusMods  wybierasz kategorie i wystarczy tym programem klikać i samo się pobiera/instaluje.

Nie polecam jakoś bardzo modować Skyrim'a bo to zmienia grę o 180 stopni i psuję klimat(chyba, że Ci na nim tak nie zależy), widziałem już jak kolesie z dobrymi PC robili z niej jakieś anime itd.

Nie instaluj kilku modów zmieniających to samo jak np. wygląd koni bo wtedy mogą się sypać i dlatego gra nie odpala. To samo z innymi modami trzeba czytać co tam autor napisał w kompatybilności. Jak  masz mody to rób często hard save'y bo gra może CI wywalić w połowie misji. To samo tyczy się z rezygnowaniem modów po jakimś czasie niektóre mogą zepsuć Ci save'y. Więc dobrze jest testować to co się zainstalowało przed chwilą biegając chwilę po świecie.

Tak łucznik to fajna klasa, grałem pierwszą postacią wojem Orkiem znudziła mi się jak cały czas chodziłem na 1vs1, a tu trochę można pośmigać w krzakach lub używać mieczyka.

Opublikowano

Pierwsze przykazanie - unikaj workshopa. Skyrim jest bardzo niestabilny, ale za to bardzo elastyczny. Workshop wysypie Ci grę. 

Wystarczy wiedzieć co wgrywać, i mając nawet 300 modów, gra będzie klimatyczna. 

Krótko mówiąc - unikaj workshopa i myśl, a crashów mieć nie będziesz. Żadnych. 

Co do wyłączania się gry - crash po logu bethesdy? 

Co do klasy - jeśli nigdy nie grałeś, to łucznik może być trudny. Od pewnego momentu dopiero zbierasz wszystko na jeden strzał. 

Opublikowano

Tak dokładnie crashuje sie po logu bethesdy :D

Możliwe że łucznik trudny, ale w sumie to jest moja ulubiona klasa w każdym mmo. A jakies pordniki moze sa jak budowac łucznika w skyrim ?

x

Opublikowano

Ładuj wszystko w łucznictwo i skradanie, wtedy nawet smoki padają na jeden strzał. 

Co do crasha - podaj co mówi TES5Edit. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...