Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na co wydać gemy :D

Kapilek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gemy możesz jedynie wydać na skiny, VP i postacie.

Nie wiemy co masz a czego nie.

Polecam Ci kupić nowy skin do Sobka i Neith.

VNp6c2U.png

Opublikowano

A ja polecam Ci poczekać na przeceny i jakieś ciekawsze eventy. Czasami zdarzają się mega promocje i można kupić fajne rzeczy za niezbyt wysoką cenę.

Możesz również zatrzymać gemy do Odysei 2017.

Ale ogólnie, wydać na:

- stylizacje;

- voice packi;

- ramki, podesty oraz muzykę.

Opublikowano

A ja polecam Ci poczekać na przeceny i jakieś ciekawsze eventy. Czasami zdarzają się mega promocje i można kupić fajne rzeczy za niezbyt wysoką cenę.

Możesz również zatrzymać gemy do Odysei 2017.

Ale ogólnie, wydać na:

- stylizacje;

- voice packi;

- ramki, podesty oraz muzykę.

A właśnie w jakiej zakładce kupić te podesty? :)

Opublikowano

A właśnie w jakiej zakładce kupić te podesty? :)

Niestety nie da się ich w obecnej chwili kupić. O ile się nie mylę, na razie są tylko dwa, z Odysei 2015 i 2016. 

Ogólnie jest je ciężko zdobyć i są drogie, ale zawsze wyróżniają Cię w lobby. To tylko taki dodatek kosmetyczny. 

EDIT

Jest jeszcze trzeci podest z wakacyjnego eventu, czegoś na wzór Odysei i obecnie trwającego wydarzenia Rasing Dawn. 

Opublikowano

Niestety nie da się ich w obecnej chwili kupić. O ile się nie mylę, na razie są tylko dwa, z Odysei 2015 i 2016. 

Ogólnie jest je ciężko zdobyć i są drogie, ale zawsze wyróżniają Cię w lobby. To tylko taki dodatek kosmetyczny. 

EDIT

Jest jeszcze trzeci podest z wakacyjnego eventu, czegoś na wzór Odysei i obecnie trwającego wydarzenia Rasing Dawn. 

A ramki ekranu ładowania tez nie ma ;o

Opublikowano

Ekran ramki o ile wiem można kupić z Championships 2016

y8HqE13.png                             

Opublikowano

A ramki ekranu ładowania tez nie ma ;o

Ramek jest sporo. Przede wszystkim są za sezon, były ze skrzyń świątecznych, z Biletu MŚ i za Odyseję w tamtym roku.

Obecnie już nie można żadnej kupić, choć zapewne niedługo jakaś będzie. 

Opublikowano

Można jeszcze kupić Season Ticket, ale już się nie opłaca, bo za dwa tygodnie koniec zbierania FP, więc to strata gemów. Ja bym na Twoim miejscu, albo zainwestowała w obecnie trwający event (Rising Dawn), albo poczekała, aż pojawią się fajne skrzynie, z których można dostać ciekawe skiny. ;)

Opublikowano

Dawno mnie nie było, więc coś napiszę :D

To tak:

+Skiny polecam ci jak masz możliwość kupna to exclusive i limited 

+Voice Packi

+Ramki ładowania ekranu gry

+Piedesdał (podest)

-Bogowie

-Season Ticket 2

To na tyle, myślę, że pomogłem.

Live a life you'll remember.

Opublikowano

nie chcę już zakładać nowego tematu więc się zapytam czy opłaca się kupić skrzynkę rising down czy poczekać na jakąś ciekawą skrzynkę czy kupić skina do lokiego inflitrator czy jakoś mam 400 gemów 

Opublikowano

nie chcę już zakładać nowego tematu więc się zapytam czy opłaca się kupić skrzynkę rising down czy poczekać na jakąś ciekawą skrzynkę czy kupić skina do lokiego inflitrator czy jakoś mam 400 gemów 

Skrzynka, jak skrzynka - bardzo mała szansa na coś fajnego. Raczej poleci Ci VP, tani skin lub emotka do postaci (otwierałem, to wiem).

Jeśli chodzi o skin do Lokiego - w ogóle się nie opłaca. Bardzo często są promocje, nawet do 50%, stracisz tylko pieniądze. Poczekaj i kupisz dwa skiny w cenie tego jednego.

Mówiąc szczerze, skrzynki to wielka loteria. Nagród nie ma jakichś z kosmosu, dlatego często się traci. Jedyne fajne skrzynki to kuferki drużyn, bo pula na poziomie i duża szansa na trafienie czegoś konkretnego.

Opublikowano

Skrzynka, jak skrzynka - bardzo mała szansa na coś fajnego. Raczej poleci Ci VP, tani skin lub emotka do postaci (otwierałem, to wiem).

Jeśli chodzi o skin do Lokiego - w ogóle się nie opłaca. Bardzo często są promocje, nawet do 50%, stracisz tylko pieniądze. Poczekaj i kupisz dwa skiny w cenie tego jednego.

Mówiąc szczerze, skrzynki to wielka loteria. Nagród nie ma jakichś z kosmosu, dlatego często się traci. Jedyne fajne skrzynki to kuferki drużyn, bo pula na poziomie i duża szansa na trafienie czegoś konkretnego.

Niektóre skrzynki się opłaca otwierać. :P Nie tylko te e-sportowe. ;)

Opublikowano

Niektóre skrzynki się opłaca otwierać. :P Nie tylko te e-sportowe. ;)

No fakt, są jakieś pojedyncze, gdzie faktycznie pula składa się z samych atrakcyjnych skinów, ale tego często nie ma. ;) E-sportowe to takie pewniaki. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...