Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co dropić na bocie?

Sasuke^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się zapytać co warto teraz dropić na bocie aby zarobić (PL)?

Wiem że można było łatwo i szybko zarobić stawiając bota na karty w m1, ale event już wyłączony.

Co teraz?

Opublikowano

Tylko ze na M3 potrzeba ogarniete EQ, zeby bot nie padał ;)

Co do fishbota to zapytam od razu sam - banują ? 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

@alelaska ostatnio admini nic nie sprawdzają. Moja postać wyexpiła się w 4 dni do 52lvl expiąc na głównych spotach na WH+mobberze. PL to już totalna porażka, przenoszę się na SG.... 

Opublikowano

Pierwsza rzecz . Na etolinie admini aktywni . Ostatnio postawiłem fishbota . Po 30 min admin pisze do mnie i stoi obok . Wiec są . Jak chcecie łowić na bocie bo nie problem ale pilnujcie tych kont . Co do mobbera i wh tez banany lecą . Bynajmniej na etolinie. I każdy admin jak pisze to ciągnie rozmowę żeby nie wyszło ze masz na kamerze ustawiony program który odpisuje na pw.

BUM

Opublikowano

Pierwsza rzecz . Na etolinie admini aktywni . Ostatnio postawiłem fishbota . Po 30 min admin pisze do mnie i stoi obok . Wiec są . Jak chcecie łowić na bocie bo nie problem ale pilnujcie tych kont . Co do mobbera i wh tez banany lecą . Bynajmniej na etolinie. I każdy admin jak pisze to ciągnie rozmowę żeby nie wyszło ze masz na kamerze ustawiony program który odpisuje na pw.

jeden serwer na wszystkie  pozostałe ? poza tym po co komus admin skoro oni są ciągle na niewidocznym.Jak zobacze Admina raz na rok widocznego jak zabwia graczy pomaga itd.To sens dalszej wspolpracy miała by sens.Poza tym kolego up skoro sa tak aktywni to czemu przez cały event było tryliard botow ?  nawet nie mozna bylo podropić tych kart na spokojnie.Bo kazdy siedział jeden na drugim.

/niereg. sygna

Opublikowano

@alelaska ostatnio admini nic nie sprawdzają. Moja postać wyexpiła się w 4 dni do 52lvl expiąc na głównych spotach na WH+mobberze. PL to już totalna porażka, przenoszę się na SG.... 

No kurcze, z jednym się niestety muszę zgodzić - sytuacja na PL'u wygląda kiepsko, ale jest to "zasługa" pajacy Twojego pokroju, którzy lecą na tych botach.

Wróćmy jednak do głównego tematu - najefektywniejsze będzie dropienie w m1 przedmiotów z HP. Sam w okresie trwania eventu z czystej ciekawości podnosiłem wszelkiego rodzaju naszyjniki itp. leżące przy botach i zarobiłem na tym 300-400kk - głównie podróżując między różnymi lokalizacjami, więc jak na zarobek dorywczy to całkiem pokaźnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...