Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Widnows 8 Komunikat

Sajan!

Pytanie

Opublikowano

Witam od dłuższego już czasu pojawia mi się taki komunikat. Jest to denerwujące gdyż podczas grania np. w Rocket League wyrzuca mnie do pulpitu... Proszę o rozwiązanie tego problemu ;)

post-1472730-0-72792800-1452790960.jpg

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrób drugie konto administratora i usuń stare. Jest tylko jeden problem, usunie ci historie i zakładki z przeglądarki. Pliki z dokumenty, obrazy, muzyka, wideo da ci do folderu który pojawi się na pulpicie. Pliki z pulpitu także tam się znajdą.

Poradnik jak dodać nowe konto administratora: https://eu.battle.net/support/pl/article/tworzenie-nowego-konta-administratora

Tylko wybierz system operacyjny.

Powinno ci to zmienić prawa administratora i wyeliminować ten problem.

PS: Nie wiem czy tylko historie i zakładki, nie pamiętam już. Może ci wykasować też zapisane hasła itd.

Opublikowano

Nie uruchamiaj explorera w trybie administratora. Coś masz powalone z prawami użytkownika.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Zrób drugie konto administratora i usuń stare. Jest tylko jeden problem, usunie ci historie i zakładki z przeglądarki. Pliki z dokumenty, obrazy, muzyka, wideo da ci do folderu który pojawi się na pulpicie. Pliki z pulpitu także tam się znajdą.

Poradnik jak dodać nowe konto administratora: https://eu.battle.net/support/pl/article/tworzenie-nowego-konta-administratora

Tylko wybierz system operacyjny.

Powinno ci to zmienić prawa administratora i wyeliminować ten problem.

PS: Nie wiem czy tylko historie i zakładki, nie pamiętam już. Może ci wykasować też zapisane hasła itd.

A jak skasować to konto administratora, na którym teraz jestem? Zrobiłem już nowe konto dałem typ: Administrator i co teraz? 

Edit: Wszystko działa. Problem został zlikwidowany. Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...