Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy taki pomysł na serwer połączony z innymi trybami się przyjmie?

KrejZi1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZAMKNIĘTE.

O

/V\

/''\

Opublikowano

Jest to bardzo dobry pomysł ale takie pytanie ode mnie: te zupki by się jakoś craftowało, leciałyby z dropu czy to byłyby zwykłe grzybówki z krowy czerwonej?

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

@.Vendrome™ Zwykłe zupki grzybowe ;)

O

/V\

/''\

Opublikowano

Może spróbuj jeszcze do tego typu serwera dodać żeby zupki się stackowały, bo może być ciężko walczyć jak trzeba będzie miseczki przekładać ;) Był kiedyś taki plugin ale nazwy nie pamiętam :v

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Nie przyjmie się ze względu na to, że:

-> Jest to zwykłe pvp bez tzw. koxów i refów.

-> Nie ma w tym nowości jak już wcześniej zasugerowałem

-> Enchant to kluczowy element rozgrywki.

Opublikowano

@.Vendrome™ właśnie o to chodzi żeby zupki się nie stackowały o to chodzi w trybie soup pvp zagraj se na takim polecam :) 

@AntyWarrn To nie będzie serwer pvp tylko Survival Soup. Nie wiem gdzie to zasugerowałeś. Widocznie grasz w minecrafta z rok i nie wiesz że kiedyś nie było takie coś jak enchant i grało się lepiej niż teraz.

O

/V\

/''\

Opublikowano

@.Vendrome™ właśnie o to chodzi żeby zupki się nie stackowały o to chodzi w trybie soup pvp zagraj se na takim polecam :)

@AntyWarrn To nie będzie serwer pvp tylko Survival Soup. Nie wiem gdzie to zasugerowałeś. Widocznie grasz w minecrafta z rok i nie wiesz że kiedyś nie było takie coś jak enchant i grało się lepiej niż teraz.

Grałem zanim został wprowadzony enchant i szkoda, że jeżeli ktoś nie popiera twojego pomysłu atakujesz go tym, że się nie zna na grze, co jest kłamstwem.

Serwery gildie, counter strike, survival na multiplayer etc. to jest pvp, zalecam zapoznać się z tym skrótem.

Niestety nie napisałeś żadnego argumentu dlaczego grało się lepiej bez enchant'u, więc nic do tego nie napisze.

Jeżeli serwer nie miałby żadnej reklamy YT'rów po 2k+ wyświetleń, nie przetrwałby, upadł i zmarnował kasę osób wydających na ten serwer.

Od razu odradzam serwera tego użytkownika ( patrz: zachowanie i jego wypowiedzi ). Radzę również przejrzeć jego tematy...  :v:lenny:

Skoro nie wie na jakim hosting'u otworzyć serwer, wyszukać sam w google pluginu, poprawić skryptu to możemy się domyślać, że jest niedoświadczony. A lepiej nie ryzykować grając na serwerze, na którym właściciel jest zielony w jego prowadzeniu.  ;)

@AntyWarrn

Tylko, że nie każdy serwer, który wymieniłeś musi być PvP... Może być PvE (Players vs. Enemy pol. Gracze vs. Wrogowie (potworki))

Kolejny co nie wie, co to pvp.

Opublikowano

@AntyWarrn Wcale Cię nie atakuje pisze co sądzę po prostu to co piszesz wydaje mi się śmieszne.

@.Vendrome™

Wyglądało by to mniej więcej tak: https://www.youtube.com/watch?v=pw774T7Lh80 (NIE MOJ FILM)

O

/V\

/''\

Opublikowano

@AntyWarrn

Tylko, że nie każdy serwer, który wymieniłeś musi być PvP... Może być PvE (Players vs. Enemy pol. Gracze vs. Wrogowie (potworki))

@topic

Nigdy o takim serwie nie słyszałem, a gram Minecrafta od 6 lat, więc mógłby się przyjąć.

A te zupki to tylko grzybowe? Bo są też z królika :v I te zablokowane enchanty.. Achh.. Powrót do przeszłości? :D

2078d3efe0497b2dmed.png

> Serwer ROLE-PLAY <

Już niedługo zapowiedź!

Opublikowano

@OskarekPolak

Zupki z królika można było by jakoś wykorzystać np jako miksturkę która dodawała by szybkość na 20 sec.

@1373230489-U611928.pngSoanger

No właśnie wydaje mi się że było by to fajny i grywalny tryb.

@.Silent

Nie potrzebny spam...

O

/V\

/''\

Opublikowano

@ref

O

/V\

/''\

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...