Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cena naklejek Titan

HalfLife3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ibp się rozpadli to ich naklejki momentalnie, skoczyły inie spadły. Kiedy drużyna się rozpada oznacza, to zę już nie wyjdą z nią naklejki itd, więc ich cena powinna stale rosnąć.

Jak dla mnie możesz śmiało kupować. Ale już stoją po 1,6E+.

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Czemu za rok 20,30euro skoro sama ta naklejka ze 200euro jest warta?

Jak kupie kilka za 10euro to wyjde na plus?

200 euro są warte hologramy, które tak btw. są z*******e i przewyższają je tylko naklejki IBP.

Opublikowano

Bo od dawna nie ma tamtej drużyny i mniej naklejek z nią wyszło :)

Jeśli titan nie wróci do gry to zarobisz, jeśli stanie się inaczej, to będziesz musiał je jak najszybciej sprzedać, ale wątpię żebyś miał coś stracić :)

Opublikowano

Bo od dawna nie ma tamtej drużyny i mniej naklejek z nią wyszło :)

Jeśli titan nie wróci do gry to zarobisz, jeśli stanie się inaczej, to będziesz musiał je jak najszybciej sprzedać, ale wątpię żebyś miał coś stracić :)

ta kosztuje 10euro i cos, jakbym ja zakupil to by podrozala do takiej ceny jak o tej co napisales? bo napisane jest ze tylko 65naklejek z nia

Opublikowano

Kuzwa jak miałem ich sporo naklejek i zauważyłem że cena już zaczyna spadać to sprzedałem były po 5 euro a tutaj takie cuś :O ... załamanie ....

Thanks, and have fun!

~ Gaben 2016

@topic ile miales tych naklejek i kiedy je za ile kupiles?

Opublikowano

Ta co podałeś kosztuje teraz 4,17E u mnie o.O

Cena z godziny na godzinę rośnie, nie zastanawiaj się za długo, bo w końcu kasy nie będziesz miał :)

Jak dla mnie musi podrożeć, bo nakład ich jest skończony. Nigdy się już nie pojawią.

Opublikowano

Thanks, and have fun!

~ Gaben 2016

@topic ile miales tych naklejek i kiedy je za ile kupiles?

15 miałem kupionych jak był jeszcze po 1.5 euro w grudniu sprzedałem po 5/szt fakt zarobiłem ale tera już są za 11 a cena ciągel będzie szła UP

''Naklejka Titan Katowice 2015 jbc ^^

Opublikowano

nie wiem czy wiecie ale naklejki które będą kosztowały 200 euro to nikt ich nie kupi

jak są naklejki po 20 euro to raz na miesiąc sie może sprzeda i to jakiś youtuber albo streamer

Opublikowano

Jak ibp się rozpadli to ich naklejki momentalnie, skoczyły inie spadły. Kiedy drużyna się rozpada oznacza, to zę już nie wyjdą z nią naklejki itd, więc ich cena powinna stale rosnąć.

Jak dla mnie możesz śmiało kupować. Ale już stoją po 1,6E+.

iBP się nie rozpadło, tylko dostało bana. Titan też się nie rozpadło, tylko zbankrutowało ^.^

i za jakis miesiac bedzie np 100euro kosztowac?

@Edit ta naklejka sie nada? http://steamcommunity.com/market/listings/730/Sticker%20%7C%20Titan%20%7C%20Cologne%202015

Nie. 100€ to to może kosztować za 3 lata. Pamiętaj, że naklejki z Katowic 2014 są tyle warte, bo jest ich naprawdę niewiele, można je liczyć w dziesiątkach, a te z Kolonii 2015 w tysiącach. Najlepiej jest kupić naklejki z Katowic 2015.

tenor.gif

Opublikowano

Ta co podałeś kosztuje teraz 4,17E u mnie o.O

Cena z godziny na godzinę rośnie, nie zastanawiaj się za długo, bo w końcu kasy nie będziesz miał :)

Jak dla mnie musi podrożeć, bo nakład ich jest skończony. Nigdy się już nie pojawią.

Zaraz ide do sklepu po paysavecard, tak wgl znacie strony na ktorej kupie skiny,naklejki i dostane wymiane od bota za paysecard? bo chce sie na jackpocie pobawic

Opublikowano

Idą w górę jak kiedyś naklejki IBP, ja sobie kupiłem za 11€;

Sticker | Titan | Katowice 2015 #deal_życia

Opublikowano

Miałem 3 sprzedałem wszystkie 3 tygodnie temu.... Czemu.... Ale mam jeszcze screama z dh xD

Naklejki zawodników nie będą tak bardzo iść w górę, tak samo było z Kinguin, mimo że drużyna się rozpadła to tylko naklejki z logo teamu poszły w górę a zawodników praktycznie ustały w miejscu. Już jak coś, to delikatne skoki.

Opublikowano

Czemu za rok 20,30euro skoro sama ta naklejka ze 200euro jest warta?

Jak kupie kilka za 10euro to wyjde na plus?

Chwilowe zamieszanie, na pewno bedziesz na plus.

Trzeba korzystac, bo na pewno sie to zmieni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...