Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy startuje NFS Edge?

gracz999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, przed chwilą dowiedziałem, się że ma wrócić coś w stylu NFS WORLD, gra która nosi tytuł NFS EDGE. Ktoś coś wie na ten temat? Kiedy gra startuje, co i jak? Piszcie w tym temacie, dobrze jakbyście napisali w najprostszy sposób, w jaki Wy to zinterpretowaliście, a nie odsyłajcie do stron, które piszą o tej grze. Zapraszam do dyskusji. Z mojej strony mogę zapewnić, że jak EDGE to ja od razu pobieram i gram! 

Opublikowano

Najprościej - EA zamknęła NFSW (ex maszynkę do robienia hajsu) żeby zarobić więcej hajsu na czymś nowszym (jak można zauważyć na pierwszych gameplayach - NFS Edge jest taki sam jak NFS Rivals, tylko że udostępniony na F2P z mikropłatnościami).

Zarobią na nim pewnie dużo więcej niż na samym Rivalsie :D

Kiedy będzie?

Podobnie jak to było w przypadku NFSW - grę puścili na rynek Azjatycki (do Korei).

Koreańczycy grali w NFSW chyba już w 2007r., a na świat rzucili go dopiero w 2010r.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Według mnie na pewno będzie szybciej, bo jeśli będzie to free to play, więc będą potrzebowali hajsów na utrzymanie gry, a w samej Azji nie zrobią chyba tyle hajsu, więc wypuszczą szybciej do europy :) 

Opublikowano

Według mnie na pewno będzie szybciej, bo jeśli będzie to free to play, więc będą potrzebowali hajsów na utrzymanie gry, a w samej Azji nie zrobią chyba tyle hajsu, więc wypuszczą szybciej do europy :)

Przetestują w Korei i rzucą na Europę ;)

HB5fLf7.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Przepraszam za odkop ale wiadomo coś na ten temat? Minęło już sporo czasu a w internecie nadal cisza. Może są jakieś fajne gry F2P, które możecie polecić

­

784091427630431250239.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...