Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Areny PvP - Showcase & Trade

Creative Wodzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chciałem pokazać Wam kawałek moich aren PvP, gdyż przeglądając niektóre tematy z pokazem budowli chce mi się płakać. Uprzedzam pytania, nic nie jest z neta, nic nie jest podrabiane, to moja robota. Nawiasem te mapy są na sprzedaż.

xyz

Co myślicie o takim typie map? Mam dość wchodząc na serwer widzieć kupę w worku i odtwórcze areny wyglądające kropka w kropkę tak samo ze zmianą kolorów. Tak moim zdaniem powinien wyglądać serwer PvP.

Opublikowano

ooo... kurde to wygląda zarąbiście! Na prawdę sam to budowałeś?

Ile zajęło Ci budowanie tego? Używałeś jakichś pluginów typu WorldEdit czy VoxelSniper?

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

ooo... kurde to wygląda zarąbiście! Na prawdę sam to budowałeś?

Ile zajęło Ci budowanie tego? Używałeś jakichś pluginów typu WorldEdit czy VoxelSniper?

Tak, sam budowałem. Em... Ogólnie mapy u mnie powstawały w tydzień, tak na oko. Taka arenka do 1vs1 to jest godzina, dwie roboty.

Oczywiście, ze używałem WE i VS, bez tego żaden budowniczy nie może nazywać się budowniczym. Napisałem temat bo już mnie szlak trafia jak widze wszystkie serwery z takim crapem w budowlach, naprawde nie potrzeba wiele by mieć dobrze wyglądający serwer pod względem budowli, albo nawet grafik. Sprawa techniczna jest już gorsza pod tym względem.

Opublikowano

O kurczaki! Zbladłem :D Jak bym nie potrafił budować kupił bym jakąś taką mapę ;) heheszki ;)

To ma być ocena, że warto to kupić :)

Więc proszę o niezgłaszanie mnie ;)

MultiBlock.PL << Niedługo Powrót :)

Opublikowano

nie podoba mi się arena call ap , kolory tak smiesznie dobrane ze praktycznie nic na niej pewnie nie widać, ale mogę się mylić bo nie byłem w grze na tej mapce.

Opublikowano

nie podoba mi się arena call ap , kolory tak smiesznie dobrane ze praktycznie nic na niej pewnie nie widać, ale mogę się mylić bo nie byłem w grze na tej mapce.

Jest to specjalny zamysł, gdyz na mapie masz sie skupiv na walce, nie na wielkiej gamie kolorów. Nie doceniasz wielu mozliwosvi w budownictwie, nic nie jest przypadkowe na moich mapach.

Opublikowano

nie chciałem Cię urazić kolego, musiałbym na żywo sprawdzić mapkę gdyż z obrazka wydaje mi się ze walcząc na niej nie widać przeciwnika po prostu z oddali, ale mogę sie mylic. Uzywasz jakiegos texture packa ? :)

Opublikowano

nie chciałem Cię urazić kolego, musiałbym na żywo sprawdzić mapkę gdyż z obrazka wydaje mi się ze walcząc na niej nie widać przeciwnika po prostu z oddali, ale mogę sie mylic. Uzywasz jakiegos texture packa ? :)

Nie, wszystko było tworzone na podstawowych blokach, nigdy nie uzywam txtpacków do map pvp gdyz zawsze kazdy ma swój i nie uzywalby mojego, przez co mapa bylaby gorsza.

Opublikowano

Naprawdę dobra robota, lecz musisz ( umieszczając mapę na serwerze ) patrzeć też na osoby, które mają ograniczony dostęp do fpsów ( osób ze słabszym sprzętem )  :)

Ale tak, jest gites :D

Propsy do Cb :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...