Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Sposób Na Levele Konia 100% Działania Metin2Pl

BooskiStudent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym wam przedstawić taki mały bug na Lvl konia od 1 do 10 np albo wyżej więc tak:

1.Bierzemy misje od stajennego na LVL konia

2.Oddajemy Misje Czekamy z Winikami trzeba Kliknąć na takie w Queście Wyniki na Medalu czy coś.

3.Cofamy się o Troszkę od Stajjennego po Prostu Pare milimetrów(nie za dużo bo odrazu zwali)

4.I po prostu jak się cofniemy to Klikamy Aby zobaczyć wynik Misji Powinno odrazu zadziałać

ja zrobiłem Militara Koledze tym sposobem All misje zaliczone Za 1 razem

Jak będe Miał Czas To dam Filmika Na YT

tutek 100% mój.

Za Pomoc Proszę żebyście mnie nagradzali 5 i +

Opublikowano
3.Cofamy się o Troszkę od Stajjennego po Prostu Pare milimetrów(nie za dużo bo odrazu zwali)
A w tej bajce były smoki?

Na pewno działa tak samo jak na kowala: "podskocz 3 razy na lewej nodze to zawsze ulepszy".

__

Opublikowano

tu chodzi o to ze masz misje na bojowca militara i normal konia stoisz te 30 minut przed nim oddalony parę milimetrów a potem przychodzi wynik zaliczony ^^ tak to tłumacze

Opublikowano
tu chodzi o to ze masz misje na bojowca militara i normal konia stoisz te 30 minut przed nim oddalony parę milimetrów a potem przychodzi wynik zaliczony ^^ tak to tłumacze

Ale jeżeli robisz zwykłego konia, bojowego, militara i chłopaki wybiją te moby to i tak, i tak zaliczy, innej opcji nie ma.

Opublikowano

Poprostu miałeś sczęście:) to nie żaden sposób tak samo jak z kowalem! Kiedy sie nauczycie że na to nie ma sposobów?

y5r5.png

Opublikowano

Mi 18lvl konia (zawadiaki) zaliczyl wczoraj za 21 razem oczywiscie nierobilem tego jednego dnia, w ciagu tygodnia...

Back to BF3...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...