Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozłącza mnie w CS:GO

Toxic101

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mój problem wygląda nastepująco.  odpalam sobie obojetnie jaki serwer, nie wazne czy to społecznosciowy , uproszczony, dm , turniej ... wchodze ... kilka sekund i na gorze po prawej wyswietla sie napis utrata połazenia , rozłaczenie nastapi i tam odliczanie 20 sekund . 

rozumiem kazdemu sie zdarza bo neta wywali tez mi sie zdazało ale teraz mam tak na kazdym serwerze od 2 dni po za tym net smiga nic sie nie wiesza ( 100 mb , kabel ) tylko w csie mam taki problem . 

Próbowałem juz ; reinstal gry , reinstal steama , wyłączałem zapory systemu windows , nic nie pomaga SPÓJNOŚC PLIKOW TEZ SPRAWDZAŁEM  ( tak tylko pisze bo widze ze wszedzie dla kazdego to jest złoty srodek ..)  prosze o pomoc powoli sie wkurwiam xD

Opublikowano

Obczaj rozwiązanie nr 2 z tego filmiku: https://www.youtube.com/watch?v=tE2qPINhOh4

Gdzie indziej znalazłem taką poradę: cl_disablehtmlmotd 1

Tutaj coś oficjalnie od steam: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=1452-HCVB-6984

Jest jeszcze alternatywa, że jak cię wywali z gry i nie będziesz mógł wrócić to we właściwościach uruchamiania daj: +clientport 27007 (po wywaleniu daj ostatnią cyfrę +1 czy tam +2 nawet, zakres jest całkiem spory, następnym razem odejmij żeby nie przekroczyć, zrób to też jeśli w domu gra w cs'a więcej niż 1 osoba. Niech jeden ustawi sobie końcówkę 7 a drugi 8 od razu bez występowania problemu)

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...