Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sezon szósty startuje...

R6 Heartbeat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie sezon powinien wystartować ok. 1 stycznia, trochę to wszystko za długo trwa, a dywizja sama się nie nabije. :3

Opublikowano

Moim zdaniem mogli jeszcze troszeczkę poczekać z tym sezonem szóstym i dopracować kilka zmian.

A wiadomo może od kiedy będzie można grać rankedy na przykład w trzy osoby premade?

giphy.gif

Opublikowano

Moim zdaniem mogli jeszcze troszeczkę poczekać z tym sezonem szóstym i dopracować kilka zmian.

A wiadomo może od kiedy będzie można grać rankedy na przykład w trzy osoby premade?

Patch 6.1( Jest informacja że musimy czekać na dalsze info :D więc mini patch w 6.1 dojdzie albo po prostu w 6.2   :) Powodzenia na S.Rift :)

(Jeśli się mylę proszę o poprawkę.)

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Wreszcie.. mam jeszcze jedno pytanie do osób w temacie, słyszałem że rankedy będzie można grać w więcej osób niż 2, to prawda? ;)

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Tutaj masz jakieś informacje ale nie wiem czy znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie. (dotyczy to patcha 6.2) http://www.surrenderat20.net/2016/01/113-pbe-update.html

Nie mogę się doczekać aż rozpocznie się nowy sezon, rak podczas gier rankingowych znowu powróci, nareszcie.  <3

Opublikowano

Wreszcie.. mam jeszcze jedno pytanie do osób w temacie, słyszałem że rankedy będzie można grać w więcej osób niż 2, to prawda? ;)

Ale na to pewnie będzie trzeba poczekać dość długo, bo tego nawet na PBE jeszcze nie ma.

Opublikowano

Można już grać? Bo u mnie nawet patcher się nie uruchamia (jest sam napis League of legends)­

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

Można już grać? Bo u mnie nawet patcher się nie uruchamia (jest sam napis League of legends)­

Owszem można od wielu godzin :p

Opublikowano

Może ktoś wie dlaczego patcher nie odpala? (jest tylko napis League of Legends z tym paskiem na dole i nic się nie dzieje przez kilka godzin...)­

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

Może ktoś wie dlaczego patcher nie odpala? (jest tylko napis League of Legends z tym paskiem na dole i nic się nie dzieje przez kilka godzin...)­

hmm dziwna sprawa.

Mi odpalił normalnie.

Firewall Ci go nie blokuje?

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...