Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rising Dawn - dyskusja.

Gość Alfik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chest-image-1.png

Jak zapewne większość z Was zdążyła zauważyć, w Smite'cie pojawił się kolejny event, coś na wzór niedawno pożegnanej Odysei

Oferta Rising Dawn jest względnie uboga - zawiera tylko 5 przedmiotów, z czego 3 to stylizacje dla: Sobka, Neith oraz Sol.

Domyślam się, że obecność tego wydarzenia jest związana z ostatnim krokiem Hi-Rezu - wprowadzeniem panteonu japońskiego do gry.

Cena obecnych dwóch skinów (do Sobka i Neith) wynosi 400 gemsów.

Kaiju

250px-T_Sobek_Kaiju_Card.png?version=a41

Co sądzicie o takim wydarzeniu?

Osobiście uważam, że za szybko to wprowadzili. Kilka dni temu trwała jeszcze Odyseja, na którą sporo osób wydało duże ilości pieniędzy, a teraz to... Niby niezbyt drogi asortyment, lecz mimo wszystko - nie za darmo. 

Opublikowano

Masz racje, za szybko wprowadzili ten event (wszystkie gemy już wydałem).

Niemniej jednak podoba mi się to małe wydarzenie, nie mogę się doczekać skina do Sol.

Skin do Neith to nic nowego, Sobek okej, ale ten VP to chyba jakaś pomyłka. Słyszałem, że ktoś pomylił VP dla Sobka i dał mu VP Nemesis czy coś w tym stylu.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Masz racje, za szybko wprowadzili ten event (wszystkie gemy już wydałem).

Niemniej jednak podoba mi się to małe wydarzenie, nie mogę się doczekać skina do Sol.

Skin do Neith to nic nowego, Sobek okej, ale ten VP to chyba jakaś pomyłka. Słyszałem, że ktoś pomylił VP dla Sobka i dał mu VP Nemesis czy coś w tym stylu.

Racja, Sol będzie epicka, szkoda tylko, że nie mój gust. ;) 

Kupiłem sobie dla testu tego Sobka i... no przykro mi, ten Voice Pack to jest serio porażka. Jakaś zmutowana dziewczyna (tak to można określić). A szkoda, bo sama stylizacja bardzo ładna.

Jeżeli dobrze wyczaiłem to będzie z tego muzyka, co bym bardzo chętnie kupił. 

Opublikowano

VP sobka jest dobry, polega on na tym że jest 2 redaktorow w studiu i komentuja pczynania sobka, jest to wziete z pacific rim, w koncu Kaiju az dziw ze nikt tutaj na to nie wpadl -.-, zreszta wejdzie na strone na VP kiju tam macie jasno napisane co i jak.

Co do samego eventu zle nie jest ale dupy nie urywa.

76561198013232167.png

Opublikowano

VP sobka jest dobry, polega on na tym że jest 2 redaktorow w studiu i komentuja pczynania sobka, jest to wziete z pacific rim, w koncu Kaiju az dziw ze nikt tutaj na to nie wpadl -.-, zreszta wejdzie na strone na VP kiju tam macie jasno napisane co i jak.

Co do samego eventu zle nie jest ale dupy nie urywa.

No tego to idzie się domyśleć, także przypuszczałem taką opcję, choć mimo wszystko mnie się nie podoba.

Nawet podczas wczorajszej gry zauważyłem, że ludzi to śmieszy i trochę irytuje. Dlatego ten skin jak najbardziej okej, ale VP trzeba zmieniać na głos boga (standardowy).

Wiesz, nie ma co się spodziewać po tak wielkiej imprezie jakichś super eventów. Chociaż dobrze, że coś jest. ;) 

Opublikowano

Wiadomo coś na jak długo będzie ten mini event?

Niestety nie ma nigdzie o tym informacji, ale zapewne trochę czasu potrwa. Może nawet z miesiąc. 

Opublikowano

Dla mnie w ogóle to jest dziwne z tymi eventami. Zobaczcie - najpierw Summer of Smite, zaraz po tym Odyseja, a teraz to. :v Ze skórek będzie jeszcze skin dla Ymira (jako ostatni przedmiot do kupienia) + japoński bundle. Ogólnie skiny to takie 2/10, ale skin do Sol wygląda obiecująco, więc zaryzykuję i kupię te itemki.

[offtopic] Mam nadzieję, że dodadzą niedługo Ragnarok Chest. :c Specjalnie zachowam sobie 600 gemów na tę okazję. xD

Opublikowano

Dla mnie w ogóle to jest dziwne z tymi eventami. Zobaczcie - najpierw Summer of Smite, zaraz po tym Odyseja, a teraz to. :v Ze skórek będzie jeszcze skin dla Ymira (jako ostatni przedmiot do kupienia) + japoński bundle. Ogólnie skiny to takie 2/10, ale skin do Sol wygląda obiecująco, więc zaryzykuję i kupię te itemki.

[offtopic] Mam nadzieję, że dodadzą niedługo Ragnarok Chest. :c Specjalnie zachowam sobie 600 gemów na tę okazję. xD

Może i Hi-Rez chce jak najwięcej zarobić, bo serio, te eventy są jeden za drugim. Kiedyś to był tylko podwójny exp i większe zdobywanie favorów, a teraz jest masa różnych wydarzeń.

Ymir... postać, która ma x skinów (chyba najwięcej w grze). Mogliby skupić się na bogach, których w ogóle nie ruszają. Może chociaż ta jedyna stylizacja będzie miała swój własny VP.

Nowa skrzynka pewnie się niedługo pojawi, wraz z kolejnym (mini) patchem. 

Swoją drogą, ciekawe czy wszystko z tego Rising Dawn będzie po 400 gemsów? ;) 

Opublikowano

Może i Hi-Rez chce jak najwięcej zarobić, bo serio, te eventy są jeden za drugim. Kiedyś to był tylko podwójny exp i większe zdobywanie favorów, a teraz jest masa różnych wydarzeń.

Ymir... postać, która ma x skinów (chyba najwięcej w grze). Mogliby skupić się na bogach, których w ogóle nie ruszają. Może chociaż ta jedyna stylizacja będzie miała swój własny VP.

Nowa skrzynka pewnie się niedługo pojawi, wraz z kolejnym (mini) patchem. 

Swoją drogą, ciekawe czy wszystko z tego Rising Dawn będzie po 400 gemsów? ;)

Doszły mnie słuchy, że bundle ma być za 300. ;) Tez bym chciała, aby skina dostała jakaś postać, która tych skinów za wiele nie ma, ale cóż. Nie mamy na to wpływu. W sumie czekam na jakąś nową skrzynkę, z której będzie można dostać coś fajnego. :v

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...