Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić na Steam za 55-60 euro

djketrab99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To co w temacie. Posiadam 55-60 Euro około na steam, jakieś rady co kupić by się dorobić ? Może klucze i potem zamienić na itemy to będzie jakiś zysk czy cokolwiek ? :) Jakieś propozycje ? Piszcie co sądzicie na ten temat. Pozdrawiam !

Opublikowano

No klucze to najłatwiejszy zarobek, bo możesz śmiało zaniżyć każdą ofertę.

A jeśli masz ochotę tylko poszpanować to bierz jakąś kosę i powoli opychaj ją za drogo na lounge :)

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

No klucze to najłatwiejszy zarobek, bo możesz śmiało zaniżyć każdą ofertę.

A jeśli masz ochotę tylko poszpanować to bierz jakąś kosę i powoli opychaj ją za drogo na lounge :)

Nie opłaca się. Najlepiej kup klucze i je wymień na kosę/klucz jaki porządasz. Z tych 60€ możesz wyrwać kosę za 70/75€ ;)

tenor.gif

Opublikowano

Dzięki panowie ! :) Jeśli klucze to jakie ma coś znaczenie ? Gram w CS'a z 1,5 roczku trady też robiłem sporo ale co do kluczy nie jestem troche zoriętowany Jakieś szczegóły ?

Opublikowano

Ogółem leci wszystko, ale jak dla mnie najlepiej: phoenix, chroma 1 i 2, breakout, hunter

Co do wypowiedzi kolegi wyżej. Napisałeś, że się nie opłaca, a za chwilę napisałeś coś podobnego...

Opublikowano

Ja polecam Ci albo pobawić się w klucze, albo zainwestować itemy i na lounge  - obstawy / ew. Trade.

MOBO:  GA-B85M-D3H | CPU: Intel Core i5 4460 3.2 GHz / Turbo 3.4 GHz | RAM: Geil Dragon 8 GB DDR3 CL11|
GPU:  Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GD5T | CPU cooling: be quiet! Pure Rock BK009 |SSD: SanDisk 128 GB SSD|
PSU:
Chieftec 600W
| Tower: Zalman Z3 +

Opublikowano

Nigdy nie obstawiaj jeśli chcesz zarobić! Pamiętaj, że nawet pewniaki nie są pewne! Raz zarobisz, wkręcisz się i wszystko stracisz.

Opublikowano

Ogółem leci wszystko, ale jak dla mnie najlepiej: phoenix, chroma 1 i 2, breakout, hunter

Co do wypowiedzi kolegi wyżej. Napisałeś, że się nie opłaca, a za chwilę napisałeś coś podobnego...

Nie opłaca się kupować na rynku. Kumpel kupił za 55€ na rynku, gdzie na lounge by znalazł za jakieś 18/19 kluczy.

tenor.gif

Opublikowano

Co do meczy to troszkę się na tym znam ;] dziś ENV 5E i na + :) 
Ale to zależy od szcześcia kiedyś -30E wiec..."raz się żyje"

Ale jeśli chodzi teraz o dorobek masz racje ~ " nie obstawiaj meczy"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...