Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupione konto...

Kamil13450

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiś miesiąc temu kupiłem konto od znajomego i do tej pory wszystko fajnie, konto było na moim e-mailu, aż do dziś kiedy chciałem się zalogować wyskoczyło mi, złe hasło, tak wpisywałem hasło wiele razy i nie działa. Chciałem odzyskać konto po przez e-mail, ale niestety żadna wiadomość mi nie przychodzi, ale zauważyłem taką o to wiadomość od riot games:

http://scr.hu/3e0u/y0inz

Teraz nasuwa się pytanie czy to jest włamanie czy też, znajomy mnie oszukał i odzyskał jakoś konto przy pomocy supportu, nie przyszła mi żadna wiadomość o próbie zmiany e-mailu.

i5 4460 | SPC Fera 3 | MSI H81M-P33 | Kingston HyperX Fury 8 GB | MSI GTX 750 Ti | WD Blue 1 TB | Corsair VS 450W | Zalman Z3

Roccat Savu | Roccat Taito King Size | CM Storm QuickFire Ultimate| HyperX Cloud I | Blue Yeti

Opublikowano

A email nie jest przypadkiem zmieniony? Jeśli jest, to znajomy Cię oszukał i odzyskał konto przez support, jeśli nie to możliwe, że ktoś sobie wpisał twój login w przypomnieniu hasła i dostałeś taką wiadomość.

Opublikowano

Napisz jak najszybciej do supportu, że ktoś próbuje ci się włamać na konto. E-mail CHYBA jest skoro przyszło do CIEBIE zapytanie o zmianę hasła.

Opublikowano

@AntyWarrn ale kiedy wysłałem prośbę o zmianę hasła (wpisałem swój nick w lolu) to nic nie przyszło na mój e-mail z tego wnioskuję, że e-mail zmieniony, ale napiszę do supportu... Chociaż nie wiem czy to pomoże

//Edit:

Ehh... Tu są takie pytanie na które nie znam odpowiedzi, wątpię, żeby oddali mi konto jeśli potrafię poprawnie odpowiedzieć tylko na pytanie.

i5 4460 | SPC Fera 3 | MSI H81M-P33 | Kingston HyperX Fury 8 GB | MSI GTX 750 Ti | WD Blue 1 TB | Corsair VS 450W | Zalman Z3

Roccat Savu | Roccat Taito King Size | CM Storm QuickFire Ultimate| HyperX Cloud I | Blue Yeti

Opublikowano

@Mistrzu. w tym problem, że ja nie mogę się zalogować na te konto.

Opublikowano

Idź do kolegi i spuść mu łomot, a jak się boisz to nie kupuj już kont, graj sam :v

Gdyby ktoś Ci wbił na maila, otrzymałbyś wiadomość wraz z IP że Ci się próbują wbić, czyli konto po prostu odzyskane. 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

@Katatuki przynajmniej wiem, że nikt mi się nie włamał... 

PS. miałem swoje konto, ale "znajomy" zaproponował mi sprzedaż konta za baaardzo niską cenę, a konto, które sam wyexpiłem oddałem koledze, który zaczął grać w lola, trochę głupio byłby mu je teraz zabierać, niestety trzeba expić od nowa, będę mieć nauczkę, żeby nie kupować kont... Dzięki za pomoc. 

Opublikowano

@Katatuki przynajmniej wiem, że nikt mi się nie włamał... 

PS. miałem swoje konto, ale "znajomy" zaproponował mi sprzedaż konta za baaardzo niską cenę, a konto, które sam wyexpiłem oddałem koledze, który zaczął grać w lola, trochę głupio byłby mu je teraz zabierać, niestety trzeba expić od nowa, będę mieć nauczkę, żeby nie kupować kont... Dzięki za pomoc. 

Fajnych masz znajomych, swoja droga konto nie koniecznie zostalo odzyskane przez support, może masz keyloggera na kompie albo ustawiles haslo ktore kolega byc moze znal, możliwości jest sporo.

Opublikowano

To jest 100% izi trick na scam. Sprzedajesz komus konto za niska cene i odzyskujesz sobie potem odpowiadajac na pytania. Za ktoryms tam razem sie dostaje perma (sprawdzone kappa)

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...