Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak znaleźć motywacje?

xvxmaciekxvx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.....

A może coś więcej? Motywację do czego?

Mam pomysł na zarobek, lecz nie mogę znaleźć motywacji żeby nauczyć się tej jednej rzeczy, albo co jakiś czas mam że wszystko mam w dupie, nie odrabiam zadań domowych np. (a uczniem teoretycznie jestem dobrym)
Opublikowano

Nie bądź leniwą kluchą xD

No po prostu kisnę jak takie mordeczki są zbyt leniwe, żeby nawet wstać od kompa dlatego zamiast zrobić cokolwiek wejdą na forum i napiszą temat "jak znaleźć motywcję".

albo co jakiś czas mam że wszystko mam w dupie,

Nic nie masz, tylko jesteś k***a leniwy. Płaczesz jak dzieciaki, które c***a potrafią i wymyślają sobie jakieś dysleksje, dysgrafie, dyskalkulie i inne pierdulety.

Jak chcesz mieć motywację do czegokolwiek to albo po prostu rusz dupę i zmądrzej albo zażywaj kokainę. 140 za gram, łatwiej ruszyć dupę ;)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Szuka motywacji do .... Nikt mu nie pomoże?

Powiedz jaki to zarobek, co wymyśliłeś, może zdążę to opatentować xD

Motywacji nie znajdziesz do póki nie zaczniesz tego robić.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Szuka motywacji do .... Nikt mu nie pomoże?

Powiedz jaki to zarobek, co wymyśliłeś, może zdążę to opatentować xD

Motywacji nie znajdziesz do póki nie zaczniesz tego robić.

Tylko że już próbowałem....

Opublikowano

Nie bądź leniwą kluchą xD

No po prostu kisnę jak takie mordeczki są zbyt leniwe, żeby nawet wstać od kompa dlatego zamiast zrobić cokolwiek wejdą na forum i napiszą temat "jak znaleźć motywcję".

Nic nie masz, tylko jesteś k***a leniwy. Płaczesz jak dzieciaki, które c***a potrafią i wymyślają sobie jakieś dysleksje, dysgrafie, dyskalkulie i inne pierdulety.

Jak chcesz mieć motywację do czegokolwiek to albo po prostu rusz dupę i zmądrzej albo zażywaj kokainę. 140 za gram, łatwiej ruszyć dupę ;)

A Ty płaczesz jak dzieciaki, które również c***a potrafią i nie stwierdzono u nich dysleksji to tłumaczą swoją głupotę tym, że mają 5 minut mniej czasu od innych na sprawdzianie i stąd te jedynki xD

A propos tematu. Jak jest to coś czego chcesz się uczyć na siłę i nie sprawia Ci przyjemności to lepiej to olej, bo szkoda Twojego czasu. Jakbyś zdradził co to jest to byłoby łatwiej Ci doradzić.

Opublikowano

A Ty płaczesz jak dzieciaki, które również c***a potrafią i nie stwierdzono u nich dysleksji to tłumaczą swoją głupotę tym, że mają 5 minut mniej czasu od innych na sprawdzianie i stąd te jedynki xD

A propos tematu. Jak jest to coś czego chcesz się uczyć na siłę i nie sprawia Ci przyjemności to lepiej to olej, bo szkoda Twojego czasu. Jakbyś zdradził co to jest to byłoby łatwiej Ci doradzić.

Akurat mała gafa bo podobno mam dysgrafię (zdiagnozowaną przez lekarza) ale z dodatkowego czasu, nawet na maturze nigdy nie korzystałem. Siedziałem za to w domu i zapisywałem zeszyt za zeszytem próbując poprawić styl pisma i udało się. I nie jedynki a zazwyczaj czwórki :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Jeżeli Tobie się nie chce to nie ma co na siłę szukać sobie motywacji, bo to bezcelowe.

Jakby Cie to interesowało to już dawno byś ruszył dupę i się nauczył tej "rzeczy".

VNp6c2U.png

Opublikowano

Pomyśl kim chcesz zostać, co chcesz osiągnąć i tak dalej. Myśl o tym. Na przykład: Nie zostanę tym kimś jak nie skończę szkoły, nie osiągnę tego jak nie zrobię czegoś innego. Nie wiem jak u ciebie, u mnie działa :D

61093c6efb.png

Opublikowano

Motywacji nie da się wszczepić. Albo ktoś ma pod skórą nieudacznika i nieroba, albo nie. Nawet szantażowanie, dramatyczne scenariusze czy ubliżanie niczego nie zmieniają, bo nierób zawsze zostaje nierobem i to, że mu się nie chce nigdy nie ulegnie zmianie. 

Qui est le prochain?

Opublikowano

Nauka jednego języka -> napisanie sobie 2 botów -> hajs na koncie 

1 bot miałby ,,idlować" (np. włączę go na noc i on będzie wpisywał w pole pewne rzeczy) - myślę że mógłbym go zrobić na rapishare czy jakoś tak (ten komputer za 20 zł)

Opublikowano

Mam pomysł na zarobek, lecz nie mogę znaleźć motywacji żeby nauczyć się tej jednej rzeczy, albo co jakiś czas mam że wszystko mam w dupie, nie odrabiam zadań domowych np. (a uczniem teoretycznie jestem dobrym)

Nie ma żadnych magicznych metod, jedyną opcją jest skupienie się na swoim celu i ogromna samodyscyplina. Motywacją dla Ciebie będą pierwsze efekty swojej pracy - apetyt rośnie w miarę jedzenia :D

Ewentualnie ktoś mógłby przystawić Ci pistolet do głowy i kazać uczyć się tej "jednej rzeczy", bo w przeciwnym razie przestrzeli Ci mózg. Wtedy miałbyś motywację ;)

Nie marnuj czasu na mpc, tylko zabierz się do pracy. Zajmij się tym chociaż przez 5 minut dziennie, a później zwiększaj ten czas. Najlepsza opcja :)

Opublikowano

To wszystko jest indywidualna sprawa, motywuje Cię hajs to robisz to póki co nawet z przymusu a jak zaczną pojawiać się zarobki, nawet małe to zacznie Cię może to motywować. Dla innych motywacją może być rozwijanie się, to wszystko zależy od Ciebie. Jeśli masz coś co chcesz kupić niech to Cię motywuje. Możesz zacząć po kilka minut dziennie i stopniowo zwiększać ten czas aż się nauczysz. Każdy ma swoje metody na to i tutaj prawdopodobnie nikt Ci dobrze nie doradzi bo to co Cię zmotywuje siedzi w twojej psychice.

Opublikowano

Jprdl co za wypociny w tym temacie. Jeżeli jesteś facet z jajami to po prostu bierz się do roboty, a nie motywacji szukasz jak jakiś dziecioch.

Opublikowano

Nie ustalaj sobie żadnych specyficznych planów i innych wysrywów, bo to przeważnie strata czasu. Jak chcesz coś zarobić to po prostu zacznij pracować, a nie się obijasz. Do utrzymywania i wychowywania własnych dzieci też będziesz szukał motywacji w internecie? Tu się jebnij. W sumie ch*a wbijam w to ile masz lat, ale napisze wprost. Dorośnij.

Opublikowano

Nie ustalaj sobie żadnych specyficznych planów i innych wysrywów, bo to przeważnie strata czasu. Dorośnij.

zrób dokładne przeciwieństwo

­

kCTPOlg.gif

feel free to live

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...