Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe Hacki w CA

radzio8989

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym się dowiedzieć, jakie hacki używają gracze w CA, gdyż ostatnio zauważyłem sporo ludzi latających na hackach. Mógłby ktoś podesłać linka do nich lub przynajmniej napisać nazwę hacka? Z góry dziękuję ;)

Opublikowano

Ta a później cię spotkam w roomie i mnie będziesz wkurwiał, jak nie umiesz grać normalnie w takie gry jak combat która wymaga jakichś tam umiejętności to pograj sobie w.... no właśnie chciałem napisać tetrisa ale to też może być dla ciebie za trudne. Tak więc zrozum człowieku z kompleksami, że jak używasz hacka to psujesz grę innym normalnym ludziom.

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

Ta a później cię spotkam w roomie i mnie będziesz wkurwiał, jak nie umiesz grać normalnie w takie gry jak combat która wymaga jakichś tam umiejętności to pograj sobie w.... no właśnie chciałem napisać tetrisa ale to też może być dla ciebie za trudne. Tak więc zrozum człowieku z kompleksami, że jak używasz hacka to psujesz grę innym normalnym ludziom.

spam spam spam, wniosłeś coś do tematu oprócz obrzucenia gównem na forum którego początkową tematyką były hacki? ;3

tu masz cheaty, nie testowałem osobiście, ale pamiętam że dawniej było ok 

forum.ghbsys.net

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Sporo ludzi latających na hackach? Doooobry żart. Obecnie hacki jakie działają to hacki VIP'owskie ale i tak bana wyłapać idzie w 80%. Pomijając fakt, że 90% luda nawet się nie kryje. Odradzam grę na hackach gdyż i tak bana wyłapiesz prędzej czy później a konto przepadnie 4 eva.

Opublikowano

jeśli chce sie pograć na wysokim poziomie to tylko grać vipa,i haxów nie ma,a w osttanim czasie widać sporo chamerów i mi nikt nie wmówi że tylko vip haki działają -.-

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Sporo ludzi latających na hackach? Doooobry żart. Obecnie hacki jakie działają to hacki VIP'owskie ale i tak bana wyłapać idzie w 80%.

@Sebaxxx20

Działają tylko cheaty "VIPowskie"? Powiedz mi, czym różni się cheat "VIPowski", od publicznego? O ile mi się wydaje, jedynymi różnicami jest to, że te "VIPowskie" posiadają więcej funkcji i trzeba po prostu za nie zapłacić. Jaki jest więc związek pomiędzy faktami, które tutaj przedstawiłem, a twoją wyimaginowaną teorią? Tak, dokładnie - żaden. Obaliłem ją, bez większego wysiłku. Jeżeli nie masz żadnej wiedzy w jakimś temacie, to zrezygnuj z udzielania się i nie wprowadzaj ludzi w błąd. ;)

Prostując już powyższy cytat... Programiści zajmujący się pisaniem cheatów do gier, wypuszczają uszczuplone wersje swoich hooków za darmo, aby zachęcić swoich potencjalnych klientów do skorzystania ze swoich usług. Mają one w związku z tym identyczny kod źródłowy z tym, że nieco mniej rozbudowany względem swoich pełnych wersji. Podsumowując. Działają zarówno cheaty publiczne, jaki i te płatne. Wszystko zależy od programistów i w jaki sposób je piszą. :)

Opublikowano

Aktualnie zauważyłem jeden działający hack na ghbsys.. Z okazji świąt dodali publicznego cheata, ale nie wiem czy nadal on istnieje. P.s - Vip hack to tylko hack, który ma więcej funkcji którymi zachęca do zakupu jego takie coś jak np. Aimbot, którego nie ma w public hacku!

baner4.gif

Opublikowano

@Sebaxxx20

Działają tylko cheaty "VIPowskie"? Powiedz mi, czym różni się cheat "VIPowski", od publicznego? O ile mi się wydaje, jedynymi różnicami jest to, że te "VIPowskie" posiadają więcej funkcji i trzeba po prostu za nie zapłacić. Jaki jest więc związek pomiędzy faktami, które tutaj przedstawiłem, a twoją wyimaginowaną teorią? Tak, dokładnie - żaden. Obaliłem ją, bez większego wysiłku. Jeżeli nie masz żadnej wiedzy w jakimś temacie, to zrezygnuj z udzielania się i nie wprowadzaj ludzi w błąd. ;)

Prostując już powyższy cytat... Programiści zajmujący się pisaniem cheatów do gier, wypuszczają uszczuplone wersje swoich hooków za darmo, aby zachęcić swoich potencjalnych klientów do skorzystania ze swoich usług. Mają one w związku z tym identyczny kod źródłowy z tym, że nieco mniej rozbudowany względem swoich pełnych wersji. Podsumowując. Działają zarówno cheaty publiczne, jaki i te płatne. Wszystko zależy od programistów i w jaki sposób je piszą. :)

Jakbyś się tym interesował/a to byś wiedział/a czym się to różni. ;)

Opublikowano

Jakbyś się tym interesował/a to byś wiedział/a czym się to różni. ;)

@Sebaxxx20

Gdybym się interesował, mhm... Akurat w tym przypadku muszę cię zmartwić, ale trafiłeś na osobę, która programuje w C# i C++ i naprawdę wie o czym pisze/mówi. Swego czasu napisałem kilka kodów źródłowych cheatów oraz współpracowałem w tym zakresie z innymi koderami. W związku z tym, wiem doskonale jaka jest różnica pomiędzy hookami publicznymi, a płatnymi. Doskonale wiesz, że nie masz w tym temacie racji, więc dlaczego dalej kontynuujesz tą dyskusję?

-

Nie, to nie jest żaden flamewar. Użytkownik po prostu w dalszym ciągu wprowadza innych w błąd, przez swoją niewiedzę. Ja zwyczajnie próbuję naprostować jego wypowiedzi.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...