Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam wielofunkcyjnego Bota na serwer TS3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Poszukuję wielofunkcyjnego Bota na serwer TS 3.JTS3ServerMod niestety odpada :/ Oczywiście darmowego :P

W bocie potrzebowałbym

- PokeBota

- Wiadomości Powitalnej

- Status administracji online

- Godzina i data 

- Afk/Idle AutoMove

- Blokada nagrywania

- Advertising ( ? ) czyli tak jakby informacji które pojawiają się co określony czas na czacie

Czy istnieje jakiś bezpłatny bot zawierający te wszystkie funkcje lub czy ewentualnie można te boty jakąś łączyć ? 

Nie ukrywam, że przydałoby się żeby był dobrze zoptymalizowany.

Wiem wiem wymagam zapewne bardzo dużo jak na darmową rzecz

Pozdrawiam, Stasio

Opublikowano

Spodziewałem się tej propozycji i albo jestem ślepy nie ma tam informacji pojawiającej się na czacie co wybrany okres oraz blokady nagrywania.Da się to jakoś dograć ?

zapewne by się dało, może zaproponuj to autorowi bota  :D

I co do info co jakiś czas to fakt, brakuje tam tego ale nie ma się co dziwić jest to darmowy bocik

Opublikowano

zapewne by się dało, może zaproponuj to autorowi bota  :D

I co do info co jakiś czas to fakt, brakuje tam tego ale nie ma się co dziwić jest to darmowy bocik

Z tego co widziałem w temacie ma to jako przeznaczone do realizacji więc pozostaje czekać.Coś jeszcze podobnego istnieje czy raczej nie ma czego szukać ? 

Opublikowano

Z tego co widziałem w temacie ma to jako przeznaczone do realizacji więc pozostaje czekać.Coś jeszcze podobnego istnieje czy raczej nie ma czego szukać ? 

Hmm na chwile obecną to JTS3 Bot, to w javie no i mBot / Bothelper / MyBot w php od Klasskaia, jest płatny ale też coś tam darmowego w necie znajdziesz  :D

Opublikowano

tfu nawet nie polecaj mu gówna typu bot-helper na który zapewne się natknie. Jeśli chcesz dużo funkcji to kup m-bot lub napisz coś własnego nie mówię od razu o całym projekcie lecz możesz dopisać funkcje do któregoś z np darmowych botów udostepnionych na MPCforum.

Opublikowano

Jeśli nie musi być koniecznie darmowy bot to zapraszam do kontaktu. Wynajmuję różnego rodzaju skrypty po niskich cenach. Boty napisane od zera i nie kradzione ani przerabiane jak bot helper klaskaia

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...