Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Allegro - przyszła tylko 1 sztuka

Mathiros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No a jak myślisz? Dajesz negatywa i opisujesz sytuację/dzwonisz do firmy i mówisz ze nie zrealizowano w pełni twojego zamówienia.

Opublikowano

Patrząc na komentarze i pozytywy to raczej nie jest firma krzak. Możliwe że mają jakąś awarię czy coś w tym stylu, dzwoń cały czas w ostateczności pójdziesz na policje i tyle.

Opublikowano

Dajesz negatywa, z opisem sytuacji + ostrzeżenieo komentarzu na większą skalę (faceebok).

I próbujesz się dodzwonić, jeśli dalej brak  reakcji robisz to co napisałem post wyżej.

Znając życie odezwą się szybciej i dostaniesz 3 sztuki zamiast jednej niedosłanej.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Po co odrazu negatywny komentarz?

Widać że firma porządna myślę że nie będzie najmniejszego problemu z wysyłka lub zwrotem kasy.

firma porzadna z ktora nie ma kontaktu i wysylaja nie tyle za ile ktos zaplacil?

najszybciej wystawic negatywa to szybko sie odezwa

­

Opublikowano

Po co od razu negatywny komentarz ? Allegro posiada coś takiego jak centrum sporów które właśnie służy do takich sytuacji. 

sygnaturkaks.png

Opublikowano

wtf xD nie wiedziałem że coś takiego jest napisane xD no to już jest dosyć mocny dowód, pozostaje Ci dzwonić dzwonić, a jak za pare dni sie nie odezwą to bagiety łeło łeło

ae1d1005fe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...