Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Denerwujcie Cię To W Polskim Rap`ie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc

Denerwuje was tez w polskim rapie teksty typu ,,Jebac Policje,, , ,,JP 100%,, ,,Jebac Psy,, ??

Mnie to bardzo denerwuje I nie znoszę czegoś takiego ..

Tylko nieliczne zespoły ,raperzy tak ,,nie spiewają,, ..

Np.

-Mor W.A ..

Nigdy nie słyszałem zeby morwa cos o Policji mówiła ..

Ale np. KillazGroup to juz kur**a sie sluchac nie da.. (Jebac Policyjne Ścierwo)(Polcije zwiemy niebieską świnia) ..

Autentyczne tekstry KillazGroup mówie ...

JAK MI DASZ MINUSA TO BĘDZIESZ ZAJEBISTY

zu5reo.gif

WTF!!

Wielki powrót Lolesss`a ..

Opublikowano

Teraz tylko o tym śpiewają. "Kiedyś z kumplami poszliśmy na dziwki, a tam pały są na podrywki" ;f Taki jest ich rap...

Tęsknie za 3W czy starym Mezem.. Peja, Tede, Firma czy inni = śmiecie

Opublikowano

Muszę powiedzieć że za peją także nie przepadam ..

Jeszcze po tym pobiciu... :/

Przegina

JAK MI DASZ MINUSA TO BĘDZIESZ ZAJEBISTY

zu5reo.gif

WTF!!

Wielki powrót Lolesss`a ..

Opublikowano

Kiedyś słuchałem rapu ale jakoś przeszedłem na metal i jestem z tego zadowolony bo te teksty to rzeczywiście jakieś bezmózgi tworzą

Mariuszw13.png
Opublikowano

nic się nie dzieje w polskim rapie, widocznie się nie znasz na nim...przecież można starać dobrych starych kawałków wwo, kaliber, Paktofonika. Obecnie jest wielu dobrych raperów czy składów jak VNM, Zeus, Małpa, Jura, Fokus, Małolat, Pezet, Onar, Eldo, Wigor, BC, JWP, Bezimienni, Słoń, Ry23, Reposta, THS Klika, 52 Dębiec, Trzeci Wymiar, WBU, WWO, 3Y, Dab, Gutek itd... a firma to jest pojebany skład. Kaliber nigdy nie powróci ale i tak nie jest źle.

I jeszcze ode mnie:

Takim składom jak firma należy podziękować

wypiąć dwa palce i zamknąć ich w klatce

a w niej niech tworzą te swoje szmatławce

zmieńcie swą prace bo inaczej zostaniecie w srace

w srace czyli w lidze w której są same pajace

kupuje dobre rap płyty więc za was nie pałace

jedziemy z tą kurwą :>

Opublikowano

Stary Peja, tez najeżdżał na psy... Słon nie najeżdża? Słoń najeżdża na co się da. ;o 52 Dębiec Nie? 52 Debiec - Pies. Dab z Gutkiem tez jadą ostro z przekazem. Ry23? Proszę Cie... Tez jedzie... Nie wiem dlaczego według Was, najeżdżanie na psy jest złym rapem. Ciekawy jestem ilu z Was tutaj piszących ma skończone 18 lat. Jeśli myślicie, że najeżdżanie na psy Niszczy Polski RAP to jesteście w błędzie. Większość zajebistych składów z innych krajów czy zza oceanu nie robi tego? W ogóle nie czaicie o co tutaj biega, ale wyjątkiem jest Firma. Każdy szanujący się raper nie zjada policji tekstami dla byle powodu... Wszystko kręci się wokół drugsów. Policja nielegalnie podsłuchuje telefony, węższy gdzie się da wykorzystując swoją władze, przeszukania tylko po to żeby znaleźć jebane 0,5g i wjebać do pierdla - tak nie powinno być. Hemp Gru robi właśnie dlatego zajebisty rap, radze wsłuchać się bardziej w tekstu, zrozumiecie o co biega. Nie wiem czy wiecie, przykładowo HG robi promocje w HempShopie, sprzedając odzież o 50% taniej jeśli posiadamy aktualne świadectwo z paskiem. Polski Rap nie umiera!

Opublikowano

Stary Peja, tez najeżdżał na psy... Słon nie najeżdża? Słoń najeżdża na co się da. ;o 52 Dębiec Nie? 52 Debiec - Pies. Dab z Gutkiem tez jadą ostro z przekazem. Ry23? Proszę Cie... Tez jedzie... Nie wiem dlaczego według Was, najeżdżanie na psy jest złym rapem. Ciekawy jestem ilu z Was tutaj piszących ma skończone 18 lat. Jeśli myślicie, że najeżdżanie na psy Niszczy Polski RAP to jesteście w błędzie. Większość zajebistych składów z innych krajów czy zza oceanu nie robi tego? W ogóle nie czaicie o co tutaj biega, ale wyjątkiem jest Firma. Każdy szanujący się raper nie zjada policji tekstami dla byle powodu... Wszystko kręci się wokół drugsów. Policja nielegalnie podsłuchuje telefony, węższy gdzie się da wykorzystując swoją władze, przeszukania tylko po to żeby znaleźć jebane 0,5g i wjebać do pierdla - tak nie powinno być. Hemp Gru robi właśnie dlatego zajebisty rap, radze wsłuchać się bardziej w tekstu, zrozumiecie o co biega. Nie wiem czy wiecie, przykładowo HG robi promocje w HempShopie, sprzedając odzież o 50% taniej jeśli posiadamy aktualne świadectwo z paskiem. Polski Rap nie umiera!

Przecież napisałem że tosą dobrzy raperzy a nie że nie cisną policji, większość raperów najeżdża nawet OSTR "środkowy palec komu? policji"...źle mnie zrozumiałeś ziomek :>

Opublikowano

Czesc

Denerwuje was tez w polskim rapie teksty typu ,,Jebac Policje,, , ,,JP 100%,, ,,Jebac Psy,, ??

Mnie to bardzo denerwuje I nie znoszę czegoś takiego ..

Tylko nieliczne zespoły ,raperzy tak ,,nie spiewają,, ..

Np.

-Mor W.A ..

Nigdy nie słyszałem zeby morwa cos o Policji mówiła ..

Ale np. KillazGroup to juz kur**a sie sluchac nie da.. (Jebac Policyjne Ścierwo)(Polcije zwiemy niebieską świnia) ..

Autentyczne tekstry KillazGroup mówie ...

Nie wiem czy wiesz ale im nie chodzi o to żeby policji nie było ! bo oni sami wiedzą ze policja jest potrzebna .. ale chodzi o to

że policja robi dosłownie wszystko .. i jest bez karna chodzi o to żeby policja również ponosiła konsekwencje

link zew.

Opublikowano

Jebac policje to mania coś jak jebac żydow .. czyli coś jak hmm rasizm ? To nie jest rap , ani hip - hop tylko jakaś ich ideologia ( np . Firma ).

sygnat.png

Opublikowano

Niestety to całe JP to jak wiara młodego pokolenia. Nie wszyscy tacy są, ale większość. Nie wiem właściwie od czego do się wzięło?!

Opublikowano

@Czapa

Jak dla mnie to nawet o 0,1g narkotyków powinni ścigać, bo za to obywatele płacą podatki, niby dużo ludzi gada żeby zlegalizować narkotyki, jednak ja nie chciałbym się znaleźć w takim kraju gdzie narkotyki byłyby legalne.

Mariuszw13.png
Opublikowano

moze Ty nie ale nie ktorzy ( nie nałogowcow) chcialo by zeby byla legalizacja, po przyjacielsku za bakac to sama radosc

polecam Grubsona, Metrowego i RR Brygada, nie ma nic o policji,

@lolesss: masz w rodzinie policjanta?

So what we get drunk

So what we smoke weed

We’re just having fun

We don’t care who sees

So what we go out

That’s how it’s supposed to be

Living young and wild and free

Opublikowano

Policja nie jest bezkarna , zgadza się , są również w Policji nie które elementy które naciągają swoje prawa , na szkodę jakiegoś obywatela , ale to są tylko przykłady 1 na 100. Co do rapu typu JP , jeżeli ktoś tego używa w swoich słowach , to jest oznaka braku szacunku , brak szacunku może być spowodowany , trafieniem na takiego elementa 1 na 100 , lub poprostu dziecinnym obrażeniem się na kogoś z powodu mandatu :D. Mogą być również używana dlatego , że JP jest bardzo popularne w śród młodzieży , nastolatków , którzy mają prawo w dupie .

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Nie słucham tego ścierwa :), raz usłyszałem firmę od kolegi i tyle - beznadzieja i to wielka.

Opublikowano

Dobra,wiem że wiele osób zmisza mnie z błotem ale to moja opinia:

Rap to nie muzyka,chuj za przeproszeniem mnie strzela jak jakieś pajace z podstawówki biegają z koszulkami JP i słuchają tego gówna w autobusach ukazując to jak biedni są że ich na słuchawki nie stać.Doszukujecie się jakiś przekazów w słowach niedoedukowanych ludzi,coś tu nie gra.Do pieca z takimi pajacami jak firma i innym syfem.

Co do tematu marichuany to prosze o jakieś argumenty przeciw legalizacji? Co to za narokotyk..już alkochol jest gorszy >.>

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

a to sie usmialem juz na poczatku xD xD xD haha 52 debiec - pies o policji hahahahah :rolleyes: idz sluchac hemp gru i przynies im swiadectwo kupisz bluze za 200 zl ale wtedy bedziesz prawdziwy! jol jol JP JP firma buhuhuhhahahaha i zajeb macha :O

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Rap? Hip-Hop? To nie jest to, co kiedyś. Może faktycznie Policja ciągle prześladuje każdego na każdym kroku, ale gdyby to wszystko nie legalne stałoby się legalne to w Polsce byłby chaos. To tylko oczywiście moje skromne zdanie.

Polski rap i Hip-hop dawno wyginął. Raperzy Buntują się dlatego, że policja ich zatrzymała i wlepiła z 2 mandaty. Chcesz to ominąć? Szanuj prawo, po to ono jest, by nie tylko w Polsce, ale na całym Świecie nie było takiego "super-jp-zielarskiego" życia.

w/w gatunki muzyki to nie muzyka tylko obraza policji i zwyczajne teksty + jakaś skromna hip-hopowa "podkładka".

Dlatego słucham tylko niektórych raperów oraz dlatego przeniosłem się na taką muzykę jak: Linkin Park, Dead By Sunrise czy Skillet.

zenm.png

Opublikowano
Nie wiem czy wiecie, przykładowo HG robi promocje w HempShopie, sprzedając odzież o 50% taniej jeśli posiadamy aktualne świadectwo z paskiem. Polski Rap nie umiera!

nie 50% taniej tylko możesz razem z nimi zjarać 5g jak masz czerwony pasek :)

Opublikowano

Oczywiscie wkurwiające jest to... Policja nie jest doskonała :) ale oni są jak Admini i Moderatorzy tego forum bez nich byłby jeszcze wiekszy bajzel!

Razzac ja jestem w pelni za legalizacją ale takich narkotykow jak Zioło... Wóda jest gorsza niz tego typu srodki... Jak powiedziało Indios Bravos..." W Tym ze ziele to spokoj alkochol to szalenstwo!!"

Opublikowano

I po co sie tak pluć o grupkę idiotów udających raperów ?

Nie zniżaj się do ich poziomu.

Imo prawdziwy rap w polsce to tylko PFK i Kaliber44.

lolheadz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...