Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unban

CorodexTroll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma ub za skrypty, ktoś rzucił kiedyś plotkę, że wystarczy wysłać jakąś wiadomość do supprotu, którą napiszę prawnik czy coś ale jakoś nie chcę mi się w to wierzyć.

Opublikowano

Witam, dostałem bana za używanie skryptów, a kiedyś widziałem poradnik, jak można dostać unbana. Wie ktoś gdzie go znajdę? :p

Te całe poradniki są nic warte, ponieważ Riot nie banuje bez powodu, a co z tym idzie - nie ma najmniejszej szansy, aby dostać unbana.

Opublikowano

Poza tym, przy włączaniu gry zostajesz powiadomiony o aktualnych regułach gry i dopiero po zaakceptowaniu możesz grać, tzn. że się zgodziłeś na cały regulamin czyli mogą z twoim kontem robić co im się żywnie podoba

Opublikowano

Witam, dostałem bana za używanie skryptów, a kiedyś widziałem poradnik, jak można dostać unbana. Wie ktoś gdzie go znajdę? :p

Jestem pewny, że gdyby faktycznie istniał taki poradnik i działał to byłoby o nim na tyle głośno, że nie musiałbyś go nawet szukać : >

Nie wydaje mi się, żebyś był w stanie przebłagać Riot, po prostu jeżeli skryptujesz to musisz brać pod uwagę ryzyko blokady konta... Dlatego bola etc. nie używa się na main kontach.

giphy.gif

Opublikowano

bylo cos takiego jak unbanservice gdzie za odpowiednia sume oczywiscie byl ten unban

wkrecalo sie ze to nie ty uzywales skryptow tylko ktos ci zajebal konto i on uzywal, ale chyba nie dziala skoro nikt o tym nic nie mowi

­

Opublikowano

Jeżeli płaciłeś przez paypala za rp, cofasz przelew, status bana zmienia się na zbanowany za cofnięcie przelewu, piszesz do supportu i masz szanse na ub(tracisz wszystko co kupiles za rp), nie wiem czy to jeszcze działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...