Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 3150-6300 Postac

LOLIkxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jak narazie grałem Masterem na topie/jungli

i czasami adc Tristana zamierzam kupić jakąś inną myślałem nad kimś kto jest dobry na topie i szybko czyści jungle

Myslalem nad tymi postaciami

Lulu

Gragas

Rumble

Nocturne

Kha Zix

jak gram Masterem to mam średnio staty 20 10 10

Smok na 5 lvl o jestem bardzo zadowolony z mojej gry masterem ale z czego co czytałem później trudno jest coś ugrać ta postacią

Co kupić ? :^

Opublikowano

Szczerze to wymieniłeś takie średnie postacie. Spróbuj zagrać Jaxem na jungli, też jest broken. Jego E i boost do AS z pasywki powoduje, że niezwykle łatwo czyści on jungle, a także w late jest mega silny ze względu na np. Guinsoo oraz jego zestaw umiejętności.

Opublikowano

Szczerze to wymieniłeś takie średnie postacie. Spróbuj zagrać Jaxem na jungli, też jest broken. Jego E i boost do AS z pasywki powoduje, że niezwykle łatwo czyści on jungle, a także w late jest mega silny ze względu na np. Guinsoo oraz jego zestaw umiejętności.

Teraz Jax dobry ale pewnie po tym patchu co teraz będzie dostanie tak niemiłosierne nerfy, że to szok.

Polecam Ci Lulu. Możesz iść nią na topa/mida/supporta. Ma shielda, spell od ms oraz jej ult imo jest broken (nie mówiłem tu już o używaniu skilli na enemy), na ganku musisz naprawdę nie patrzyć na mapę aby nią zginąć po 6, no chyba, że jesteś totalnie do tylu. 

Lulu nie jest pickiem do solo carrowania, lecz do "supportowania" (na midzie/topie tak samo), oczywiście robisz ją pod AP, lecz pickuj ją, gdy wiesz, że w swoim teamie masz kogoś ogarniętego na adc/topie/midzie - zależy od jakiej pozycji grasz. 

­

Opublikowano

Również polecam Lulu -> można nią pójść na topa, mida lub jako support. Ma przydatną tarczę, możliwość zamiany przeciwnika w uroczego stworka (polimorfia), spowolnienie przeciwnika lub przyspieszenie siebie/sojusznika, dobry dmg z "Q", podrzucenie, gdy przeciwnicy są w pobliżu (ult). 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...