Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd metin2 global / ravia ! pomocy

TheGreatLee39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z metinem mianowicie podczas instalowania gry wszystko smigało pięknie przez 3 kolejne dni tak samo gra chodziła bez zarzutów, aż nagle w dzień 4 zaczęło się j****, mianowicie gdy próbuje się logować na serwer (metin globalny, tortuga) nagle się wszystko zacina, komputer całkowicie się zawiesza, nic nie odpowiada, zero ruchu myszką  pomaga tylko i wyłącznie restartowanie komputera, a gdy ponownie próbuje się zalogować błąd jest nadal.

Informacje na temat kompa :

Intel Celeron 2.40 GHz

2 GB ram

karta SAPPHIRE RADEON X1150 (256 mb)

Jak na metka parametry nie są złe, tym bardziej że prywatne serwery śmigają.

Próbowałem już :

- Instalacja na innym dysku

- Wyłączanie zapory, antywirusa, osłon itp.

- Skanowanie systemu

- Uruchamiałem jako administrator

- Reinstalowałem metka

- Czekałem dłuższy czas czekając aż się odwiesi ale zero odzewu.

Ktoś miał podobny problem z grą? Bardzo mi zależy żeby to naprawić, za pomoc która będzie skuteczna daje limity jak opętany.

ps. mam neta udostępnionego z telefonu ( w 90 % to nie jest winą tego, internet jest dobry - po prostu zrobiony hotspot na kompa ( mam kartę sieciową na pc'cie )

Wszystko przez kilka dni dobrze działało lecz dopiero po 3/4 dniach tak się zaczęło dziać

Opublikowano

Nie sprawdzalem dokładnie czy się przegrzewa ale skoro smiga normalnie a nagle w kolejny dzień przy samym włączeniu komputera jest taki błąd to chyba nie ta opcja. Aktualizacje powylaczane. ( cos mi się wydaje ze to wina GameGuard .. )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...