Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję osoby, która umie ustawić domenę dla serwera.

kosnej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam serwer ts, narazie 60 slotow ( po 40 osob siedzi) niedlugo bede powiekszac, ale mam problemy z przekierowaniem tsa na DARMOWE hostingi domen, jezeli jest jakas osoba ktora potrafilaby przekierowac ip mojego tsa, na zwykle z .pl / .eu , bylbym wdzieczny i moglbym go wynagrodzic na tsie, w postaci VIP-a :) , dziekuje za kazda pomoc, (probowalem na nazwa.pl i home.pl ale nie umiem przekierowac ich)

Jestem 16 letnim, rozwijającym się youtuberem :D , Lajkujac, komentujac i subskrybujac moj kanal, doceniasz moje starania i motywujesz mnie do dalszego dzialania! :), dziekuje

Link do yt:

https://www.youtube.com/channel/UCKf075gUW2Z9fBmanwlKCIw

Opublikowano

Wiem że do zamknięcia ale ci tylko napiszę ok? Zakładasz domenę na innym hoscie np. Będzie to creacraft.pl. Stawiasz rekord domeny A i wpisujesz ip serwera. Działa na ts mc itd. Ale musisz podać cyfrowe ip.

Pamiętaj, jeśli czegoś chcesz, to możesz to zrobić. Zaczynając od robienia strony w html, kończąc na wchodzeniu do siedziby Microsoft, jako główny programista Windowsa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...