Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze znalezieniem meczu

Mizutsuki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam taki jeden problem.

Gdy próbuje grać ze znajomymi, gdy już "niby" znajdzie mecz, normalnie pisze że jest zatwierdzanie meczu ale nie wyskakuje akceptacja, poczym wyskakuje komunikat że tylko ja nie zaakceptowałem gry. 

Mam ten problem razem z moim kumplem, i jak jestesmy razem w poczekalni musimy męczyć się klika minut żeby znalazło jakiś mecz, czasami pomaga relog steama, ale rzadko. 

Opublikowano

Nie masz wyłączonego dobierania rusków ew. twój kolega? Jeśli jeden z was ma, a jeden nie ma to może taki problem być.

A tak to oczywiście sprawdź spójność plików cs'a.

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Ktoś u ciebie w domu również gra w cs'a?

Dodaj na wszelki do opcji uruchamiania cs'a:  +clientport 27007 lub 27006 czy tam nawet na końcu 9, tak samo zrób jeśli grasz np. z bratem, niech on ustawi np. 6, a ty 7

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

@ref chciałbym dodać że problem pojawia sie gdy jestem w poczekalni z danym kumplem. Jak nie ma go w poczekalni to możemy normalnie grac, tak samo jak mnie nie ma to oni mogą grac normalnie. Tyle że zazwyczej gramy razem i żeby znaleźć mecz musimy się meczyć 30 minut. Musimy robić 30 relogów steama, 30x czekać minute na aktualnienia szukania meczu etc.

Opublikowano

To teraz tak, miałem ostatnio to samo, dokładnie to samo.
Na końcu wyszło, że ktoś miał za słaby ping dlatego nie dało się połączyć. Sprawdź kto takowy ma i niech to naprawi.
Jeżeli problem dotyczy tylko ciebie komendy + ustawienia w configu windowsa :)

banner.jpg

Opublikowano

tz. mam ustawiony ping +300 w ustawieniach, nie znam za bardzo komend. Myślisz że usunięcie całego configu pomoże? A może coś jest nie tak ze mną czyt. windows albo internet. 

Co do internetu na tsie ping wynosi 15-30, z czego jak włączam csa, odrazu podwyższa się do +50. Kiedyś jak grałem mmy mój ping na serwerze wynosił do 25. Myśle ze to po jakieś aktualizacji ping wzrósł. 

Dodam że kumpel usunął całego kontera, i cały czas ma ten sam problem. Czekam na odpowiedzi, i chętnie posłucham kto co zrobił jak miał taki sam/podobny problem jak mój. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...