Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] fenrir na arene

olejoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc,potrzeboje builda dla fenrira na arene takiego zeby byl nastawiony na jak najwiecej fragow i aby nasz wilk byl mocny,pozdro

Opublikowano

2692.jpg2887.jpg2896.jpg2256.jpg2539.jpg2851.jpg

Osobiście na tym grałem i wyszło całkiem nieźle. To jest build, który dopasowałem po siebie, także możesz sobie pewne rzeczy zamienić, np. dodać szybkość ataku albo zwrot hp. 

Opublikowano

Krytyki na Fenka, pls. XDDD

Warrior Tabi, Jotun's Wrath, Mail of Reneval, Titan's Bane + ja biorę dwa itemki na defa (dwie tarcze na defa i na magię).

Opublikowano

Ja prawie zawsze buduje go tak:

Warrior Tabi, Mystical Mail, Titan's Bane, Stone of Gaia, Jotunn's Wrath i Runeforged Hammer.

Zamiast Mystical Mail może być Mail of Reneval, a zamiast Stone of Gaia może być Prestilence.

Tutaj ss z dzisiaj, może to nie arena, ale jednak (joust 3vs3):

m5e1ZkD.jpg

VNp6c2U.png

Opublikowano

Chciałbym tylko zaznaczyć, że build to kwestia indywidualna. Są osoby, które lubią Fenrira w roli assassina, dlatego kryt jest w takim wypadku najlepszym rozwiązaniem. Są też tacy, co bawią się w obronę, zamiast ataku. I wszystko fanie, tylko Arena to szybki tryb gry, w którym hp zbyt wielkiego znaczenia nie ma. Jeśli rzuca się na ciebie 5 postaci, to nawet guardianem szans nie masz. 

Nie widzę więc sensu w budowie Fenrira pod obronę, skoro w teamie prawie zawsze jest tank i warrior. 

Najlepiej ekwipunek dopasować pod siebie grając kilka meczyków, kombinując i mieszając.

PS To tak trochę jak widzę Lokiego zrobionego pod obronę na Arenie.  

Build pod wartość obrony:

2692.jpg2887.jpg2555.jpg2539.jpg2536.jpg2256.jpg

@down

Każdy ma inny styl gry i jednym się takie coś podoba, innym nie. Tak samo pewnym ludziom odpowiada budowanie Aresa pod full maga, też niezbyt mądre. :) Autor tematu pogra sobie trochę i zdecyduje. 

Opublikowano

Loki, a Fenrir to dwie różne postacie. Budowanie Lokiego pod defa to głupota, budowanie Fenrira na atak + obronę, to najlepsze, co można zrobić. ;) I budowanie krytyków na Fenku według mnie jest słabe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...