Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

West, czy opłaca się przenosić?

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nie jestes w high diamond to nie ma różnicy, tylko polaków nie jest tyle

Opublikowano

Opłaca się pod jakim względem?

Jeżeli chodzi o poziom - tak jest większy. 

@down

Tak, jest mniej tego, zresztą na EUNE też tak jest (trochę gorzej, ale jest), ale od d3.

Opublikowano

Jak jesteś w wysokim diamencie/masterze to możesz spodziewać się wyższego poziomu, do tego możesz spotkać znanych graczy. To chyba tyle, bo niżej wszystko jest takie samo jak na eune

Specjalista
Opublikowano

Dobra, to zagram na West, nie chcę potem wydawać RP na przeniesienie, jakieś fajne sposoby na szybkie expienie? Podobno boosty + 3vs3 na boty zaawansowane są najbardziej opłacalne.

Opublikowano

Na EUNE spotkasz więcej polaków-retardów, jeśli nie masz kolegów to spierdalaj na westa, nie będziesz miał tego odczucia, że każdy w twoim teamie kaleczy angielski i mówi do siebie po angielsku, gdy większość zazwyczaj to polacy.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Boże jak ja  nie lubię tego typowego opisywania polaków w lolu >.<  Kiedyś jak zaczynałem grać w lola na west to poziom gry był jak na Turcji >.< No może trochę przesadziłem, ale nie było dobrze, więc się przeniosłem na eune. Więcej znajomych i fajniej się pykało. Ale teraz chyba role się odwróciły, bo na eune straszne gówno sie zrobiło... Nie tylko ze względu polaków -.-

Specjalista
Opublikowano

Na EUNE spotkasz więcej polaków-retardów, jeśli nie masz kolegów to spierdalaj na westa, nie będziesz miał tego odczucia, że każdy w twoim teamie kaleczy angielski i mówi do siebie po angielsku, gdy większość zazwyczaj to polacy.

Mało moich kumpli gra w lol'a kilka z czego 60% na west, więc spróbuje sił właśnie tam.

Opublikowano

+ z serwerami euw jest obecnie mniej problemów (Lagi).

giphy.gif

Opublikowano

Boże jak ja  nie lubię tego typowego opisywania polaków w lolu >.<  Kiedyś jak zaczynałem grać w lola na west to poziom gry był jak na Turcji >.< No może trochę przesadziłem, ale nie było dobrze, więc się przeniosłem na eune. Więcej znajomych i fajniej się pykało. Ale teraz chyba role się odwróciły, bo na eune straszne gówno sie zrobiło... Nie tylko ze względu polaków -.-

Polacy to nie jedyny problem, rzecz w tym, ze jak polak spotka polaka to jeden drugiemu chce ublizyc. + na turcji w niskim elo jest wiekszy poziom niz na innych serwerach xD A jak zaczyles grac na west, to pewnie na 1szych poziomach gdzie ludzie graja jak boty lub po prostu to SĄ boty...

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...